Zrobiłem formularz z phpmailerem, jednak coś mi nie działa... Dodałem także sprawdzanie liczb żeby ktoś nie spamował botem na emaila

Na xamppie działa, wyskakuje, że wiadomość została wysłana (oczywiście nic nie przychodzi na email, myślę, że xampp ma zablokowane to,ale mniejsza) i tu zaczyna się problem. Po wrzuceniu tego na darmowy serwer friko.pl nie działa...
Kod formularza :
<form action="email.php" method="post" id="contactform"> <input type="text" name="contact_name" placeholder="Imię i nazwisko" required="required" tabindex="1" /> <input type="email" name="contact_email" placeholder="Adres e-mail" required="required" tabindex="2" /> <textarea rows="1" columns="1" name="contact_body" placeholder="Wpisz tutaj swój Pesel" required="required" tabindex="3"></textarea> Podaj wynik:
<span class="form_check_1"></span> ×
<span class="form_check_2"></span> =
<input type="text" name="contact_check" maxlength="2" tabindex="4" /> <input class="btn btn-danger" type="submit" value="Wyślij" tabindex="5" /> <input type="hidden" name="contact_check_data" value="" />
Wysyłanie i sprawdzanie poprawności danych
<?php
require_once 'class.phpmailer.php';
$error = false;
if (!isset($_POST['contact_name']) || empty($_POST['contact_name'])) { $error = true;
}
if (!isset($_POST['contact_email']) || empty($_POST['contact_email']) || !PHPMailer
::ValidateAddress($_POST['contact_email'])) { $error = true;
}
if (!isset($_POST['contact_body']) || empty($_POST['contact_body'])) { $error = true;
}
if (!isset($_POST['contact_check']) || empty($_POST['contact_check']) || (int
) $_POST['contact_check'] !== ((int
) $_POST['contact_check_data'][0
] * (int
) $_POST['contact_check_data'][1
])) { $error = true;
}
if ($error) {
}
$mail = new PHPMailer();
$mail->CharSet = 'UTF-8';
$mail->SetFrom($_POST['contact_email'], $_POST['contact_name']);
$mail->AddAddress('*************');
$mail->Subject = 'Wiadomość ze strony internetowej';
$mail->Body = $_POST['contact_body'];
if (!$mail->Send()) {
}
I na końcu AJAX, który pobiera liczby od 1 do 9, wstawia je w odpowiednie miejsce, potem sprawdza ich poprawność itd itd
$(function() {
var check_1
= (Math
.floor(Math
.random
() * 9
) + 1
).toString
(), check_2
= (Math
.floor(Math
.random
() * 9
) + 1
).toString
(), check = check_1 + check_2;
$('#contactform span.form_check_1').text(check_1);
$('#contactform span.form_check_2').text(check_2);
$('#contactform input[name="contact_check_data"]').val(check);
var sending = false;
$('#contactform').on('submit', function(e) {
var $form = $(this), $submit = $('input[type="submit"]', $form);
e.preventDefault();
if (sending) {
return false;
}
$('.form-error', $form).remove();
$('input, textarea', $form).prop('readonly', true);
$submit.val('Wysyłam?');
sending = true;
$
.post
($form.attr
('action'), $form.serialize(), function(data
) { if (data === 'ok') {
$form.slideUp('fast', function() {
$form.after('<div class="form-success">Wiadomość została wysłana! Skontaktujemy się z Tobą jak tylko to będzie możliwe.</div>');
});
return true;
}
$form.prepend('<div class="form-error">Wystąpił błąd podczas wysyłania formularza. Upewnij się, że wypełniłeś wszystkie pola i poprawnie rozwiązałeś działanie.</div>');
$('input, textarea', $form).prop('readonly', false);
$submit.val('Wyślij wiadomość');
sending = false;
return false;
}, 'text');
});
});
Czy coś tutaj jest nie tak czy po prostu friko.pl ma problemy jakieś z ajaxem lub phpmailere :/ Jeżeli możecie to proszę o podanie jakiegoś dobrego testowego serwera