na stronie w html mam w odpowiednim dla mnie mniejscu tak:
<?php ?> <form action="kontakt.php" method="post"> Telefon:<br /> <input type="text" name="telefon" style="width:300px;"/><br /> E-Mail:<br /> <input type="text" name="email" style="width:300px;"/><br /> Treść wiadomości:<br /> <textarea name="trescwiadomosci" cols="30" rows="6" style="width:300px !important;"></textarea><br /> <input type="submit" name="submit" value="Wyślij formularz"/> <input type="reset" value="Wyczyść"/> </form> <?php function SprawdzEmail($email) { return false; } return true; } if(SprawdzEmail($_POST['email'])){ $adresemail='gazilekelf@gmail.com'; $charset = 'utf-8'; $wiadomosc="Od: $_POST[telefon] ($_POST[email])\n\n$_POST[trescwiadomosci]"; $nadawca="From: $_POST[email]";
a na serwerze jest jeszcze plik kontakt.php w którym jest tak
<?php ?> <form action="kontakt.php" method="post"> Telefon:<br /> <input type="text" name="telefon" style="width:300px;"/><br /> E-Mail:<br /> <input type="text" name="email" style="width:300px;"/><br /> Treść wiadomości:<br /> <textarea name="trescwiadomosci" cols="30" rows="6" style="width:300px !important;"></textarea><br /> <input type="submit" name="submit" value="Wyślij formularz"/> <input type="reset" value="Wyczyść"/> </form> <?php function SprawdzEmail($email) { return false; } return true; } if(SprawdzEmail($_POST['email'])){ $adresemail='gazilekelf@gmail.com'; $charset = 'utf-8'; $wiadomosc="Od: $_POST[telefon] ($_POST[email])\n\n$_POST[trescwiadomosci]"; $nadawca="From: $_POST[email]"; } else } else ?>
prosty formularz, wszystko działa tylko chciałbym osiągnąć żeby po kliknięciu wyślij potwierdzenie powodzenia wysłania lub niepowodzenia wyskoczyło w jakimś okienku lub w nowym oknie (aczkolwiek wolałbym aby to był jakiś pop-up żeby strona się nie musiała przeładowywać)
pomóżcie mi ogarnąć bo mózg mi się już stopił