Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Fatal error: Call-time pass-by-reference...
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Dula
Siema. Bardzo raczkuję w Worpressie i przeważnie daję radę, ale z tym nijak nie mogę. Szukałem na forach WP anglojęzycznych, ale rozwiązania tam proponowane nie są dla mnie do ogarnięcie.
Mam taki problem... instalowałem wtyczkę Like Button Plugin for Wordpres i w pewnym momencie wyskoczyło mi coś takiego:

Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /home/przylad1/public_html/bycblizejsiebie.pl/wp-content/plugins/like-button-plugin-for-wordpress/include/fb_meta.php on line 169

Strona się nie wyświetla. Jest biały ekran z powyższym linkiem u jego góry.

Czytałem o podobnych problemach i radzili, żeby wejść w kod tej wtyczki i w wersie 169 skasować znaczek "&". Dotyczyło to różnych wtyczek (i innych wersów, ale były to wersy wskazane w wyskakującym linku informującym o problemie, a mimo tego rozwiązanie pomagało. Jednak nie mam pojęcia jak mogę to zrobić, skoro nawet jeśli się loguję do WP - wyskakuje mi ten sam link. Nie mogę ani się zalogować na stronę ani jej odpalić.

Jestem totalnie zielony, dlatego piszę tak łopatologicznie. Będę wdzięczny za równie łopatologiczną odpowiedź... Dzięki!
viking
Wejdź na serwer przez ftp, znajdź ten plik i zmień w tej konkretnej linii usuwając &. Odśwież stronę, powtórz dla kolejnych.
Dula
Piękne dzięki! Poszło!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.