Siema. Bardzo raczkuję w Worpressie i przeważnie daję radę, ale z tym nijak nie mogę. Szukałem na forach WP anglojęzycznych, ale rozwiązania tam proponowane nie są dla mnie do ogarnięcie.
Mam taki problem... instalowałem wtyczkę Like Button Plugin for Wordpres i w pewnym momencie wyskoczyło mi coś takiego:
Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /home/przylad1/public_html/bycblizejsiebie.pl/wp-content/plugins/like-button-plugin-for-wordpress/include/fb_meta.php on line 169
Strona się nie wyświetla. Jest biały ekran z powyższym linkiem u jego góry.
Czytałem o podobnych problemach i radzili, żeby wejść w kod tej wtyczki i w wersie 169 skasować znaczek "&". Dotyczyło to różnych wtyczek (i innych wersów, ale były to wersy wskazane w wyskakującym linku informującym o problemie, a mimo tego rozwiązanie pomagało. Jednak nie mam pojęcia jak mogę to zrobić, skoro nawet jeśli się loguję do WP - wyskakuje mi ten sam link. Nie mogę ani się zalogować na stronę ani jej odpalić.
Jestem totalnie zielony, dlatego piszę tak łopatologicznie. Będę wdzięczny za równie łopatologiczną odpowiedź... Dzięki!