Próbuje zalogować się na pewną stronę by pobierać z niej informacje o punktach itp.
i mam pewien problem, gdy javascript jest wyłączona to bez problemu działają mi komponenty typu QWebView czy mshtml, (konsola Firefox->firebug)
ale gdy włączę to już kuleją z tym jednak sobie poradziłem i mam następujący problem.
Wpisuje dane poprzez
document.GetElementById("id").value="wartość";
Wszystko uzupełnia się idealnie, przy próbie logowania wyskakuje mi informacja o błędnych danych, wystarczy że ręcznie zmienię ostatnie litery i mogę się zalogować.
Jest umieszczona zmienna w JS i wpisując dane ręcznie uzupełniam tą zmienną danymi co umożliwia zalogowanie.
Problem mam w tym że nie mam pojęcia jaka to zmienna a plików js jest sporo do przeglądnięcia.
Chce ręcznie uzupełnić tą zmienną lub ewentualnie jak imitować naciśniecie przycisku klawiatury - czy jest taka możliwość po stronie JS ?
Do Rzeczy: ustawiony jest jakiś event na klawiaturę, gdy wpisuje ręcznie dane to działa wszystko ok, ale gdy próbuje wykonać to chociażby z konsoli z FireFox ->FireBug to mam ten problem.
Czy jest możliwość odczytania samej funkcji do jakiej muszę się odwołać nie analizując wszystkich kodów z JavaScript czy jest możliwość np. w debuggerze ustawić jaka zmienna mnie interesuje by mi wyszukała ją itp.

Dziękuję serdecznie za pomoc.
Pozdrawiam.