<?php function GetProducts( $intCategory, $blnAdmin = false ) { if( $blnAdmin === true ) { $mixQuery = $this->objDB->Execute( \"SELECT produkty.id, produkty.nazwa FROM produkty WHERE produkty.id_kategorii = \" . $intCategory ); } else { $mixQuery = $this->objDB->Execute( \"SELECT produkty.id, produkty.nazwa FROM produkty WHERE produkty.aktywny = '1' AND produkty.menu = '1' AND produkty.id_kategorii = \" . $intCategory ); } $intLicznik = 0; while( !$mixQuery->EOF ) { $this->arrProducts[ $intCategory ][ $intLicznik ][ 'id' ] = $mixQuery->fields[ 'id' ]; $this->arrProducts[ $intCategory ][ $intLicznik ][ 'nazwa' ] = $mixQuery->fields[ 'nazwa' ]; $mixQuery->MoveNext(); $intLicznik++; } } ?>
Otóż procedura nie działa dla $blnAdmin = true. Zlokalizowałem błąd w wierszu 6 (po wykonaniu obiekt $mixQuery posiada puste pole fields) ale nie wiem na czym polega. Dla $blnAdmin = true nie wchodzi do pętli poniżej (w tabeli dane są NAPEWNO, zapytanie zwraca dane w phpMyAdmin'ie). Natomiast dla $blnAdmin = fase wszystko działa poprawnie.
Pomóżcie, gapie sie w ten kod juz cały dzień i nie wiem co jest grane :/