Tak wygląda plik do potwierdzeń i z tego pliku ma się przerzucić do strony z komunikatem błędu
<?php
function error($error){
$przelacz=wp_redirect(get_option('siteurl').'/blad/?error='.$error);
return $przelacz;
}
error
(isset($_GET['error']));echo'<div class="card-body p-0"><div class="alert alert-success">'.__
('Dziękujemy za założenie opłaty za pokładne. Operacja przebiegła z powodzeniem.', 'zmarli').'</div></div>'; ?>
a w pliku error.php
mam sam komunikat.
Sprawdziłem cały skrypt wtyczki poprawiłem błędy a dostaje taki komunikat cały czas.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\class.wp-styles.php:290) in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\pluggable.php on line 1329
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\class.wp-styles.php:290) in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\pluggable.php on line 1332I już brak mi pomysłu czemu mam ten komunikat

Wiem że chodzi o nagłówki ale jak dodam kod przekierowujący do pliku header na samej górze to dostaje informację o pętli I nie wiem brak mi pomysłów jak to naprawić nawet GET nie pobiera mi informacji o błędzie 501
if(isset($_GET['error']))
A jak dodam coś takiego
if(isset($_REQUEST['error']))
to pobiera i nie wiem czemu a w przykładzie mam że ma pobierać z GET i przekierować na stroną błędu