Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Przekierowywanie pod inny adress
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
pawel06281990
Witam,

Mam problem przekierowywania na inny adres np. jak w PayU transakcja nie przejdzie pomylśnie powinno mnie przerzucić pod adres z opisem przepraszamy cos poszło nie tak.

i przerobiłem skrypt Z PayU na funkcję

i ona tak wygląda

1. function error($error ){
  2. $przelacz=header('Location: /blad/?error=' .$error);
  3. return $przelacz;
  4. }
  5.  
  6. error(isset($_GET['error']));

A tu mam komunikat jak robię że błąd przy autoryzacji

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\class.wp-styles.php:290) in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\plugins\wp-zmarli\modul\platnosci\shortcode\sukcess.php on line 3

I mnie zastanawia co zrobiłem źle że to nie chce mi wrzucać strony z komunikatem .

P.S Działam na Wordpress 5.7
viking
I naprawdę nie znalazłeś odpowiedzi na forum dla słów które wyświetlają alert na forum?
Wysyłasz jakąś treść wcześniej.
pawel06281990
Nie wysyłam żadnej treści wcześniej po prostu klikam autoryzacja nie udana i dostaje taki komunikat jak dodałem
viking
Jakbyś nie wysyłał to byś nie miał tego komunikatu. Nagłówki muszą być pierwsze. Jeśli jest nawet spacja to już jest to treść.
pawel06281990
Tak wygląda plik do potwierdzeń i z tego pliku ma się przerzucić do strony z komunikatem błędu

1. <?php
  2. function error($error){
  3. $przelacz=wp_redirect(get_option('siteurl').'/blad/?error='.$error);
  4. return $przelacz;
  5. }
  6. error(isset($_GET['error']));
  7. echo'<div class="card-body p-0"><div class="alert alert-success">'.__('Dziękujemy za założenie opłaty za pokładne. Operacja przebiegła z powodzeniem.', 'zmarli').'</div></div>';
  8. ?>

a w pliku error.php

mam sam komunikat.

Sprawdziłem cały skrypt wtyczki poprawiłem błędy a dostaje taki komunikat cały czas.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\class.wp-styles.php:290) in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\pluggable.php on line 1329

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\class.wp-styles.php:290) in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\pluggable.php on line 1332

I już brak mi pomysłu czemu mam ten komunikat co_jest.gif Wiem że chodzi o nagłówki ale jak dodam kod przekierowujący do pliku header na samej górze to dostaje informację o pętli I nie wiem brak mi pomysłów jak to naprawić nawet GET nie pobiera mi informacji o błędzie 501 sadsmiley02.gif

1. if(isset($_GET['error']))

A jak dodam coś takiego
  1. if(isset($_REQUEST['error']))

to pobiera i nie wiem czemu a w przykładzie mam że ma pobierać z GET i przekierować na stroną błędu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.