Tworze koszyk dla nie zalogowanych użytkowników na sesjach wszystko pięknie działa ale jak wyjdę z koszyka to towaru nie ma w koszyku jak mam zrobić żeby dane były w koszu tak wygląda mój skrypt w koszyku.
echo'<div class="card-header"> <h3 class="card-title">'.__('Twoje wybrane produkty:','opieka').'</h3> </div> <div class="card-body">'; $tmp=array('podglad_nazwa'=>$_POST['podglad_nazwa'],'podglad_czas_palenia'=>$_POST['podglad_czas_palenia'], 'podglad_ilosc'=> $_POST['podglad_ilosc'],'podglad_cena'=>$_POST['podglad_cena'] ); }else { $_SESSION['koszyk'][$_POST['numer_zamowienia']]=$tmp; } } foreach ($_SESSION['koszyk'] as $sub => $key) echo 'identyfikator gry: '.$sub.' nazwa: '.$key['podglad_nazwa'].' ilosc: '.$key['podglad_ilosc'].'<font color="red">'.' cena: '.'</font>'.$key['podglad_cena'].''; //zliczam ile zostało produktów w koszyku foreach ($_SESSION['koszyk'] as $sub => $key){ $iloscproduktow++; } // obliczam sumę produktów $suma=0; foreach ($_SESSION['koszyk'] as $sub => $key); if($iloscproduktow==0){ $_SESSION['podglad_ilosc']=$iloscproduktow; }else{ $_SESSION['podglad_ilosc']=$iloscproduktow; }
Proszę o pomoc bo nie wiem co dalej zrobić ze by użytkownik nie zalogowany jak wejdzie i doda towar do koszyka i chce robić dalej zakupy żeby ten towar był w koszyku.
z góry dziękuję za pomoc