wg informacji powinna ona ładować divy z jakiejś części dokumentu, np. zagnieżdzone w innym divie, a jednak u mnie tgo nie robi:
const cardColors = [ "obr1", "obr1", "obr2", "obr2", "obr3", "obr3", "obr4", "obr4", "obr5", "obr5", "obr6", "obr6" ]; //pobranie wszystkich div-ów z elementu div#gra const gra = document.getElementById("gra") let cards = gra.querySelectorAll("div"); //NodeList; metoda getElementsByTagName tworzy HTMLCollection cards = [...cards];
nie działa też taki zapis:
let gra = document.getElementById("gra").querySelectorAll("div"); cards = [...cards];
Chciałem oprócz tych divów dodać na swej stronce (gra memory) dodać divy nagłowkowe i inne, ale w tej wersji, jedynej, która u mnie działa (poniżej) już tego nie mogę...

const cardColors = [ "obr1", "obr1", "obr2", "obr2", "obr3", "obr3", "obr4", "obr4", "obr5", "obr5", "obr6", "obr6" ]; let cards = document.querySelectorAll("div"); cards = [...cards];
Czy ktoś wie, co może być nie tak?
Z góry dziękuję za wszelką pomoc, siadam do takich projektów niestety sporadycznie, więc jestem nieobyty, choć bardzo lubię, a tu mi zależy.
Pozdrawiam wszystkich po długiej przerwie
Less