szukam skryptu ktory potrafil by wyswietlac cytat jako obrazek (forma dowolna byla graficzna

i zeby byl wielolinijkowy. doszedlem do tego jak zrobic zeby byla 1 linijka ale ni ewiem jak zrobic zeby byly 2

chodzi o to zeby skrypt pobieral z pliku cytaty i sam dzielil na 2 linijki (np. \n w cytacie powoduje nowa linie, czy jakikolwiek inny)
mam nadzieje ze jasno sie wyrazilem i ktos to zrozumie

z gory dzieki
ponizej kod mniej wiecej dziala

<?php $string = $fileLines[$i]; $background_color = imagecolorallocate ($im, 255, 255, 255); $trans=imagecolortransparent($im,$background_color); $text_color = imagecolorallocate ($im, 0, 0, 255); imagestring ($im, 2, 5, 10, $string, $text_color); imagepng ($im); ?>
EDIT:
Po paru godzinach opanowałem problem

Komentarze mile widziane - nie wiem czy dobrze to rozwiązałem.
<?php $fontsize = 5; $string = $fileLines[$i]; $largestLine = 0 ; for ($aa = 0 ; $aa < $count ; $aa++) { } $px = ($largestLine + $fontsize) * 7.5 + 4; $py = $arraycount * 13; $background_color = imagecolorallocate ($im, 255, 255, 255); $trans=imagecolortransparent($im,$background_color); $text_color = imagecolorallocate ($im, 0, 0, 255); $iy = 0 ; foreach ($lines as $x) { imagestring ($im, 4, $fontsize, $iy, $x, $text_color); $iy = $iy + 10 ; } imagepng ($im); ?>