Mam problem z hiperłączem na stronie php. Gdy napisze kod w HTML który przenosiłby mnie na jakąś strone wówczas to hiperłącze nie działa. Prosiłbym aby ktoś "dobry" w php napisał mi wzór takiego kodu z adresem np.
index.php?op=1&go=2
Z góry dzięki
<?php if ( $_GET['op'] == '1' && $_GET['go'] == '2' ) { } ?>
<? ?> <? switch ($getOp) { case 2: include(\"gry/pgry2_2.inc.php\"); break; case 3: include(\"gry/pgry2_3.inc.php\"); break; case 4: include(\"gry/pgry2_4.inc.php\"); break; case 1: default: include(\"gry/srt2_1.inc.php\"); } ?>
<?php $getOp = $_GET['op']; ?>
<? switch($_GET['op']) { case 2: switch($_GET['go']) { break; break; break; } // include(\"gry/pgry2_2.inc.php\"); break; case 3: include(\"gry/pgry2_3.inc.php\"); break; case 4: include(\"gry/pgry2_4.inc.php\"); break; case 1: default: include(\"gry/srt2_1.inc.php\"); } ?>
1. <a href="?op=2">pgry2_2.inc.php</a><br> - <a href="?op=2&go=2">pgry2_2.inc - go:2</a><br> - <a href="?op=2&go=3">pgry2_2.inc - go:3</a><br> - <a href="?op=2&go=4">pgry2_2.inc - go:4</a><br> 2. <a href="?op=3">gry/pgry2_3.inc.php</a><br> 3. <a href="?op=4">gry/pgry2_4.inc.php</a><br> 4. <a href="?op=">gry/srt2_1.inc.php</a> / <a href="?op=1">gry/srt2_1.inc.php</a><hr> <?php $+GET['go'] = ".$_GET['go']."<hr>"; ?> <? switch($_GET['op']) { case 2: switch($_GET['go']) { default: break;; break;; break;; } // include("gry/pgry2_2.inc.php"); break; case 3: include("gry/pgry2_3.inc.php"); break; case 4: include("gry/pgry2_4.inc.php"); break; case 1: default: include("gry/srt2_1.inc.php"); } ?>