<?php function konwertuj_mktime($mktime, $format){ //OPIS FUNKCJI: Funkcja służy do konwersji daty unixowej na zwykłą. if($format=='1'){$date_format = 'd.m.Y';} elseif($format=='2'){$date_format = 'd.m.Y G:i';} $date_offset = 2; // aktualny dla Polski uwzględniając czas letni return $data; } ?>
Jak widać to chyba kazdy wie co to jest ehh Ale nie oto chodzi mam problem
Gdyż, jak chce rozgrywac mecza o spraing mi chodzi ot sie daje propozycje rozgrywania mecze no i własnie w tym rzecz.. To jest bodajrze kawałek tego kodu:
<?php //////////////////// $d1 = $mktime + 86400; $d2 = $mktime + 172800; $d3 = $mktime + 259200; $d4 = $mktime + 432000; $d5 = $mktime + 604800; echo '<br><b>Zaproponuj sparing</b><br> <form action="index.php?p=sparingi" method=post> <table class=text CELLPADDING=3 CELLSPACING=0 style="border: 1px #cccccc solid;"><tr bgcolor="#005090"><td align=center>Nazwa drużyny</td><td align=center>Data</td></tr> <tr><td><input type=text name=nazwa_druzyny></td> <td><select name=data> <option value='.$d1.'>Jutro</option> <option value='.$d2.'>Za 2 dni</option> <option value='.$d3.'>Za 3 dni</option> <option value='.$d4.'>Za 5 dni</option> <option value='.$d5.'>Za tydzień</option> </select></td></tr> <tr bgcolor="#005090"><td colspan=2 align=center><input type=submit value="Zaproponuj Sparing"></td></tr></table></form> <br><b>Lista sparingów</b><br> <table class=text CELLPADDING=3 CELLSPACING=0 style="border: 1px #cccccc solid;" width=90%> <tr bgcolor=#005090><td>Przeciwnik</td><td>Data</td><td>Wynik</td><td>Status</td></tr>'; ?>
Jak mówiełm jak się chce rozgrywać sparinga to wysyla sie propozycje no i nareście oto mi chodzi przy tym wybiera sie za ile ma być mecz rozegrany;
Jutro za 2 dni 3 itp.
Ale niestety mi to nie pasuje...
Nie wszystko tylko ze np jak ja wyśle propozycje o sparing o godzinie 20:57 i wyśle ze jutro o mecz bedzie rozegrany wlasnie następnego dnia o 20:57
A Ja bym chciał zrobić zeby mecz był rozggrywany z datą wybraną czyli np za 2 dni ale zawsze ale to zawsze o godzinie 12:00
Jak to zrobić

Za pomoc w tym odwdzięcze się naprawde