Mam takie wyswietalnie
<?php
echo "<TABLE ALIGN=center BORDER=1 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0 BGCOLOR=skyblue>"; echo "<tr> <td width=80> <B> Nr zamowienia </B> </td> <td>"; echo $wiersz['id']. "</td> </tr>"; echo "<tr> <td> <B> Data zamowienia </B> </td> <td>"; echo $wiersz['data_zamow']. "</td> </tr>"; echo "<tr> <td> <B> Data rozpoczęcia </B></td> <td>"; echo $wiersz['data_rozpocz']. "</td> </tr>"; echo "<tr> <td> <B> Data zakonczenia </B> </td> <td>"; echo $wiersz['data_zakon']. "</td> </tr>"; echo "<tr> <td> <B> Progres </B> </td> <td>"; echo $wiersz['progres']. "</td> </tr>"; echo "<tr> <td width=80> <B> Budżet </B> </td> <td>"; echo $wiersz['budzet']. "</td> </tr>"; echo "<tr> <td> <B> Cena koncowa </B> </td> <td>"; echo $wiersz['cena_kon']. "</td> </tr>"; echo "<tr> <td> <B> Typ projektu </B></td> <td>"; echo $Trodzaj[$wiersz['typ']]. "</td> </tr>"; echo "<tr> <td> <B> Wersja językowa </B> </td> <td>"; echo $wiersz['Jezyk']. "</td> </tr>"; echo "<tr> <td> <B> Dystrybucja </B> </td> <td>"; echo $wiersz['Dystrybucja']. "</td> </tr>"; echo "<tr> <td> <B> Uwagi </B> </td> <td>"; echo $wiersz['uwagi']. "</td> </tr>"; }
?>
Ładnie wszystko dziala. Jednak ja chcialbym zeby to wyswietlanie bylo tego typu : "poprzedni" "nastepny". Chodzi mi o to zeby rekordy nie wyswietlaly sie odrazu wszsytkie tylko na poczatku jeden i zeby byly przyciski nastepny porzedni i nimi bym przechodzil miedzy rekordami