Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: wybór kategorii z bazy
Forum PHP.pl > Forum > PHP
acztery
witam mam sobie kategotie w bazie. i przy wybieraniu kategorii chce zeby bylo tak na allego podczas dodawania aukcji 3 selecty wybieram kategorie w 1 to w 2 sa podkategorie wybieram w 2 i w 3 sa pod... jak cos takiego zrobic na smartach ?
Strzałek
1. Co to ma wspólnego ze smartami. Przecież w szablon który przetworzy smarty to możesz wsadzić co Ci się podoba ? Aha, chyba że chcesz do nich napisać taki plugin smile.gif
2. Co ma to wspólnego z php ? To jest przecież zwykły java-script smile.gif

Pozdrawiam snitch.gif
acztery
ale dales konstruktywną wypowiedz ... bez urazy... a z php ma to związek przecież z bazy pobieram id,nazwe,parent i js jest generowany wlasnie z poziomy php. wiec prosza cie .. jak tu sie nie irytować..
Strzałek
Cytat(acztery @ 2006-03-10 18:29:59)
ale dales konstruktywną wypowiedz ... bez urazy... a z php ma to związek przecież z bazy pobieram id,nazwe,parent i js jest generowany wlasnie z poziomy php. wiec prosza cie .. jak tu sie nie irytować..

No dobra, ale dałem taką odpowiedź ponieważ trudno mi jest Ci pomóc po przeczytaniu twojego problemu rolleyes.gif

Nie mam pojęcia czy masz problem w wyciągnieciu tego co chcesz z bazy danych, czy twój problem polega na tym że masz już wszystko gotowe, ale nie wiesz jak zrobić takie selecty jak na Allegro żeby tak fajnie przeskakiwało (a tak w ogóle to ten kod można wyciągnąć z źródła strony allegro snitch.gif ).

Więc pochwal się swoim problemem dokładnie, bo narazie ciężko jest mi w jakiś sposób Ci pomóc :|

Pozdrawiam snitch.gif
acztery
w 1 poscie pisze z bazy wiem jak wyciagnac wszystko ale nie wiem jak zrobic selecty.

zrudla mi nic nie dadza bo ono maja na sztywno chyba wpisane
a jachce miec automatyczie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.