mam problemik, bo nie chce mi sie łaczyc z baza mysql, i wydaje mi sie ze osoba ktora to pisala cos naknocila

<html> <head> <head> <body> <form action="rezultaty.php" method="post"> wybierz metode wyrzukiwania :<br /> <select name="metoda_wyszukiwania"> <option value="autor">Autor <option value="tytul">Tytuł <option value=isbn">ISBN </select> <br /> wprowadz poszukiwane wyrażenie: <br /> <input name="wyrazenie" type="text"> <br /> <input type="submit" value="szukaj"> </form> </body> </html>
a o to rezyltaty.php
<html> <head> <title>rezultaty wyszukiwania</title> <head> <body> <h1>rezultaty wyszukiwania</h1> <?php //utworzenie krotkich nazw zmiennych $metoda_szukania=$_POST['metoda_szukania']; $wyrazenie=$_POST['wyrazenie']; if (!$metoda_szukania || !$wyrazenie) { echo 'brak paramtrów wyszukiwania. wroc do poprzedniej strony i spróbuj ponownie.; exit; } if (!get_magic_quotes_gpc()) { $metoda_szukania = addslashes($metoda_szukania); $wyrazenie - addslashes($wyrazenie); } @ $db = new mysqli('localhost', 'root', 'krasnal','ksiazki'); if (mysqli_connect_errno()) { echo 'bład : połaczeniez baza danych nie powiodło sie, sporoboj jeszcze raz poxniej'; exit; } $zapytanie = "select * from ksiazki where ".$metoda_szukania." like '%".$wyrazenie."%'"; $wynik = $db->query($zapytanie); $ile_znalezionych = $wynik->num_rows; echo '<p> ilosc znalezionych pzycji : ' .$ile_znalezionych.'<p>'; for ($i=0 ; $i = $ile_znalezionych ; $i++) { $wiersz = $wynik->fetch_assoc(); echo '<p><strong>'.($i+1).'. Tyuł:'; echo stripslashes($wiersz['tytul']); echo </strong><br />Autor: '; echo stripslashes($wiersz['cena']); echo '<p>'; } $wynik->free(); $db->close() ?> </body> </html>
z gory zieki za wszelka pomoc