Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem - chyba z sesjami
Forum PHP.pl > Forum > PHP
athabus
Witam,

Mam pewną stronkę - do tej pory wszystko chodziło do tej pory jak należy, ale przed chwilą wywaliło mi taki błąd.

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0

Nic na stronie nie zmieniałem - więc podejrzewam, że to jakiś problem z serwerem - ale pewności nie mam...

Z tego co widze to chyba jest problem z sesjami.

Pracuje na php5 - serwer nazwa.pl

czy kotś wie w czym może tkwić problem - z tłumaczenia wychodzi mi, że zabrakło miejsca na zapis pliku sesji - ale ta wydaje mi się niedorzeczne... Nie wiem, może ktoś zmieniał coś w ustawieniach serwra i coś ze scieżką zapisu się pokaszaniło?
nospor
Cytat
No space left on device (28)
Brak miejsca na urządzeniu (28). a po polsku: skonczylo się miejsce na dysku twardym.

edit: nie zauwazylem tego Twego tlumaczenia winksmiley.jpg a ja tlumacze doslownie. A czy to oto chodzi... moze smile.gif
athabus
Tak sobie to właśnie tłumaczę ale wolałem zapytać zanim obudzę admina z "całodobowego" helpdesku bo pierwszy raz w życiu widzę taki komunikat:P

//edit

sprawa załatwiona - co prawda NetArt się nie popisał ale plus dla nich za szybkość reakcji
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.