Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: localhost problem
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
andixxx
czesc mam taki o to problem z serwerem (dokladnie alacerem)...
otoz caly czas uzywalem podpietej pod swoje ip domeny z prv pl... teraz ja usunolem ale po wpisaniu w przegladarke localhost, zostaje automatycznie przekierowany na prv.pl pomimo tego, ze ta domena juz nie istnieje:| w ustawieniach alacera ustawiania - polaczenia : adres serwera byla najpierw wpisana domena prv.pl teraz jest wybrany localhost.. ale dalej to samo, restarty, czystrzenie rejestru i przeinstalowanie alacera nie pomaga.. caly czas odosi sie do NIEISTNIEJACEJ JUZ domeny z prv? dlaczego? jak zrobic, aby localhost zadzialal normalnie i pokazal bezposrednio pliki z mojego hdd? pomocy...

edit:
zapomnialem dodac ze jak wpisze jako adres swoj nr ip to tez przekierowywuje mnie do prv.pl a jak wpisze 127.0.0.1 to dziala normalnie - czyta pliki bezposrednio z hdd a ma gdzies prv :] jak wpisze nazwe swojego kompa jako adres www to tez dziala tak jak powinien smile.gif
slash12345
A może Alacer pogrzebał ci w Windowsowym pliku HOSTS? Radzę sprawdzić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.