<?php echo "Twoje dane zostały wysłane na adres kraj3k@op.pl.<br>Wkrótce się z Tobą skontaktujemy.<br>Dziękujemy i zapraszamy do współpracy.<br><br>Poniżej znajdziesz dane, które zostały wysłane, jeśli zauważyłeś błąd COFNIJ,
popraw i wyślij jeszcze raz!<br><br>"; $tresc=" 1.Wzrost i waga Wzrost $_POST[1a] Waga $_POST[1b] Czy Pana/Pani waga uległa zmianie w ciągu ostatnich 12 miesięcy? $_POST[1c] - utrata wagi $_POST[1d] - przyrost wagi $_POST[1e] - jeśli TAK to o ile? $_POST[1f] 2.Czy kiedykolwiek postawiono rozpoznanie lub obecnie choruje Pan(i) na: A. $_POST[2a] B. $_POST[2b] C. $_POST[2c] D. $_POST[2d] E. $_POST[2e] F. $_POST[2f] G. $_POST[2g] H. $_POST[2h] I. $_POST[2i] J. $_POST[2j] K. $_POST[2k] L. $_POST[2l] M. $_POST[2m] 3.Dodatkowe informacje: A. $_POST[3a] B. $_POST[3b] C. $_POST[3c] D. $_POST[3d] E. $_POST[3e] F. $_POST[3f] G. $_POST[3g] H. $_POST[3h] I. $_POST[3i] J. $_POST[3j] K. $_POST[3k] "; echo "1.Wzrost i waga:<br>Wzrost $_POST[1a]<br>Waga $_POST[1b]<br>Czy Pana/Pani waga uległa zmianie w ciągu ostatnich 12 miesięcy? $_POST[1c]<br> - utrata wagi $_POST[1d]<br> - przyrost wagi $_POST[1e] - jeśli Tak to ile? $_POST[1f]<br>"; echo "2.Czy kiedykolwiek postawiono rozpoznanie lub obecnie choruje Pan(i) na:<br>A. $_POST[2a]<br>B. $_POST[2b]<br>C. $_POST[2c]<br>D. $_POST[2d]<br>E. $_POST[2e]<br>F. $_POST[2f]<br>G. $_POST[2g]<br>H. $_POST[2h]<br>I. $_POST[2i]<br>J. $_POST[2j]<br>K. $_POST[2k]<br>L. $_POST[2l]<br>M. $_POST[2m]<br>"; echo "3.Dodatkowe informacje:<br>A. $_POST[3a]<br>B. $_POST[3b]<br>C. $_POST[3c]<br>D. $_POST[3d]<br>E. $_POST[3e]<br>F. $_POST[3f]<br>G. $_POST[3g]<br>H. $_POST[3h]<br>I. $_POST[3i]<br>J. $_POST[3j]<br>K. $_POST[3k]<br><br>"; "From: formularz z $SERVER_NAME"); ?>
to jest mój skrypt i nie wiem co jest w nim źle :|
www.ofeonline.pl/ank.php
www.ofeonline.pl/ub.php <--- a w tym tkwi problem :/
może ktoś mi pomoże ?