mam dość rozległy problem
potrzebuje zrobić dynamiczny formularz w którym występowała by nazwijmy to "grupa" zawierająca kilka elementów input i select charakteryzujących tą grupę w niej była by tez podgrupa również posiadająca kilka elementów do wypełniania input i select .
Istniał by przycisk do tworzenia nowych grup wraz z podgrupami zagnieżdżonymi w nich jak i przycisk do tworzenie podgrup wewnątrz danych grup.
uhh... mam nadzieje ze nie za bardzo zagmatwałem sprawę?

znalazłem coś takiego z wykorzystaniem DOM :
<script type="text/javascript"> <!-- <![CDATA[ i=0; function wstaw() { i++; var tekst = document.createTextNode('pole '+i+': '); var input = document.createElement('input'); input.setAttribute('type', 'text'); input.setAttribute('name', 'p'+i); var br = document.createElement('br'); var div = document.createElement('div'); div.appendChild(tekst); div.appendChild(input); div.appendChild(br); document.getElementById('pola').appendChild(div); } // ]]> --> </script> <form action="index.php" method="post"> <div id="pola"> </div> </form>
w powyższym tworzy sie dodawalny input , moje pytanie :
jak z tego zrobić selecta bo potrzebuje i inputów i selectów,a niespecjalnie sie znam na strukturze DOM,
wiem ,że pewnie to trywialne jest, ale juz mnie biała gorączka bierze

z zagnieżdżeniem tego tak ja napisałem na początku powinienem sobie poradzić , jakkolwiek za jakieś wskazówki byłbym wdzięczny
na koniec jeszcze jedno pytanie :
jak z zapisywaniem czegoś takiego do pliku txt przez php?
jak to najlepiej rozwiazać przy takim dynamicznym formluarzu
pozdrawiam