mam problem z php (chyba: P) i nie bardzo wiem jak go rozwiązać ani nawet jak szukać w googlach. Wygląda to tak: mam stronke z generowanymi dynamicznie linkami. Adres takiej stronki wygląda np. tak: "editUserSA.php?module=dane&editId=2" i po kliknięciu otwiera mi okno normalnie (w wiekszosci przypadków). I właśnie o ta 'wiekszość przypadków' mi chodzi. Czasami otwiera mi puste okno bez niczego. Nie jestem w stanie nawet otworzyc kodu zrodłowego strony. Po prostu pokazuje mi sie biała strona.
Kod strony wygląda tak:
<? session_start(); include 'class/inc.php'; ?> <html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2"> <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css"> </head> <body style="background-image:url(zwb.jpg);background-repeat:no-repeat; background-position:center center; background-attachment:fixed;"> //Tutaj mam kod php i html ale to nie jego wina bo jak go usunę to też sie tak dzieje więc go nie wklejam </body> </html>
W czym może być problem? Jak wyłącze sesje to nie zdażyło mi się tak jeszcze ale co w sesjach może mi blokować całą zawartość strony niezależnie od treści <body>??
Pozdraiam,
Alk