Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: amfphp problem z połączeniem
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Spons
Witam.
Mam następujący problem:
Pracuje aktualnie na zdalnym serwerze, mam tam skonfigurowanego wirtualnego hosta. Używam frameworka amfphp do łączenia php z flashem. W momencie kiedy testuję usługę (http://host.xx/browser/index.html), wyskakuje mi komunikat "Not A Valid Entry Point" i żadne dane nie zostają zwrócone. W momencie gdy tą czynność powtarzam na localhost, wszystko gra. Próbowałem zmieniać ścieżki do pliku gateway.php, ale nic to nie dało.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
thornag
Przyczyn moze byc kilka, i ciezko wywnioskowac z tego co napisales, co ja btym sprawidzil najpierw, czy na localhoscie miales RegisterGlobalsON, czy napewno wpisane sciezkis a dobre (tyou /var/www/vhosts/strona/itd.), pozniej pogrzebalbym w kodzie zeby sprawdzic w jakiej sytuacji zglaszany jest taki blad, ewentualnie blad bym skopiowal i poszukal w dokumentacji frameworka (o ile istnieje), niestety troche malo informacji podales wiec ciezko wywrozyc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.