Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gry MMO oparte na przeglądarce
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Budosz
Więc tak czy zna ktoś jakiś dobry poradnik dla żółtodziobów. chciałbym zrobic własną grę MMO opartą na przeglądarce takom jak np: indienie.net thecrims.com albo Ogame.pl. a jak nikt niezna tekiego poradniki to chciacłbym się dowiedzieć co do tego jest potrzebne. Html u mnie jest na poziomie Dość dobrym ale za to php kompletne zero haha.gif
ARJ
Cytat(Budosz @ 17.10.2006, 22:48:00 ) *
Więc tak czy zna ktoś jakiś dobry poradnik dla żółtodziobów. chciałbym zrobic własną grę MMO opartą na przeglądarce takom jak np: indienie.net thecrims.com albo Ogame.pl. a jak nikt niezna tekiego poradniki to chciacłbym się dowiedzieć co do tego jest potrzebne. Html u mnie jest na poziomie Dość dobrym ale za to php kompletne zero haha.gif

celujesz za wysoko. php musisz umieć ekstra żeby coś takiego napisać. z 0 doświadczeniem i wiedzą nic nie napiszesz. poczytaj, poucz się php, potrenuj i później takie coś będzie po prostu do napisania.

póki co to przeszukaj forum na temat kursów php itd.
kossa
Poczytaj:

http://forum.php.pl/index.php?showtopic=49401

http://forum.php.pl/index.php?showtopic=30928

Poucz się php pl.php.net

Powodzenia!
Łukasz
Martio
Ja ucząc się php jednocześnie pisałem grę pod przeglądarkę. Z kilkoma książkami o php w ręku. Pisałem ją 2 lata. Tak jak już Ci doradzono: najpierw teoria, później sprawdź swoje siły w praktyce, i jeżeli zobaczysz, że do twarzy Ci z php, to możesz planować stworzenie własnej gry.
Budosz
aha i czy ktos może miałby taką grę i by mi ją wysłam wtedy by zobaczył na czem to polega smile.gif
mike
Ja Ci moge wysłać.

Zrobimy tak:
1. Podasz wymagania.
2. Ja podam cenę.
3. Ty przeslesz kasę a ja grę.

Takich jak Ty, którzy myślą, że za friko można wszyskto jest więcej, nie martw się tongue.gif
gra php biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.