mam taki problem kilka dni temu moja mala stronak a w php działała bez problemu co formacie i wgraniu od nowa php + sql dostaje dziwne błędy które wcześniej się nie pojawiały. jedyne co zmieniłem to wersje php na najnowszą
oto błąd:
<?php php Notice: Undefined index: kat in C:Inetpubwwwrootwierszeindex.php on line 31 php Notice: Undefined index: kat in C:Inetpubwwwrootwierszeindex.php on line 60 php Notice: Undefined index: all in C:Inetpubwwwrootwierszeindex.php on line 105 php Notice: Undefined index: kat in C:Inetpubwwwrootwierszeindex.php on line 106 php Notice: Undefined index: kat in C:Inetpubwwwrootwierszeindex.php on line 130 php Notice: Undefined index: login in C:Inetpubwwwrootwierszeprawy.php on line 11 ?>
a oto fragmeny strony index
<td width=390 valign="top" class="glowna"> <?php $kat = $_GET['kat']; //oto linia 31 if ($kat == "1") { } if ($kat == "2") { } if ($kat == "3") { } ?>
<?php $autor = $_POST['autor']; $kat = $_GET['kat']; //linia numer 60 if (($autor == NULL) AND ($kat == NULL)) { ?>
najczęściej chodzi o linie z poleceniem GET. czy wiecie dlaczego teraz nie działa a kilka dni temu nie było problemu ?
strona działą narazie na localhoście to niestety nie moge podać adresu