mam skrypt do edycji danych który nie pokazuje żadnych błędów a mimo to nie działa...
Czy ktoś potrafi mi pomóc??
skrypt służy do edycji rekordów w bazie MySQL
<?php $zapytanie1 = 'SELECT `towary`.`ID` , `towary`.`TOWARY` , `towary`.`KOD` , `towary`.`CENA` , `d
zialy`.`DZIALY` , `dzialy`.`ID` FROM `towary` , `dzialy` WHERE `towary`.`ID`="'.$_GET['edit'].'" AND `towary`.`ID_DZIALY` = `dzialy`.`ID`'; } $array = array("1" => "dzial budowlany", "farby", "dzial hydrauliczny","dzial metalowy","dzial sanitarny","inne"); foreach($array as $key => $value){ if($key == $dzialy) { $select.$key = "SELECTED"; } } $ID_DZIALY = $_POST['ID_DZIALY']; $ID = $_POST['ID']; $TOWARY = $_POST['TOWARY']; $KOD = $_POST['KOD']; $CENA = $_POST['CENA']; } { SET `towary`.`TOWARY`=" '.$TOWARY.' " , `towary`.`KOD`=" '.$KOD.' " , `towary`.`CENA`=" '.$CENA.' " , `towary`.`ID_DZIALY`=" '.$ID_DZIALY.' " WHERE `towary`.`ID`=" '.$ID.' " ')) //edycja { } else { } } ?>
inny krypt wyswietla mi wszystkie rekordy a obok kazdego istnieje mozliwosc edycji
<?php <a href="edit_test1.php?edit='.$wiersz['ID'].'">edytuj</a> ?>
i kasowania (kasowanie działa). po kliknieciu na edycje wyswietla mi sie takie cos
prosze zauwazyc ze ID w formularzu jest inne niz powinno byc...
a po wpisaniu nowych danych takie cos:
co można na to poradzić ... proszę o wszelkie sugestie