Mam takie zapytanie które wyświetla mi wszystkie informacje o danych meczu.... wynik, druzyny , kiedy, widownia itp.
Oto kod zapytania , dodam ze wywoływanie danego meczu jest poprzez funkcje GET[id]:
<?php $query = ' SELECT m.id, k1.nazwa, k2.nazwa, m.gol1, m.gol2, m.gol3, m.gol4, m.kiedy, m.widownia, m.gos_logo, m.przec_logo, g.imie, g.nazwisko, g.miasto, m.kolejka, g.id FROM mecz as m, druzyny as k1, druzyny as k2,sedziowie as g WHERE k1.id = m.gospodarz AND k2.id = m.przeciwnik AND g.id = m.sedziaglowny ORDER BY m.id, k1.nazwa, k2.nazwa '; sprawdz_czy_nie_bylo_bledu($result, __LINE__); $query2 = ' SELECT imie, nazwisko, rodzaj FROM sklady, pilkarze WHERE sklady.klubid = "$gospodarz" AND sklady.meczid = "$meczid" AND pilkarze.id = sklady.pilkarzid ORDER BY nazwisko '; sprawdz_czy_nie_bylo_bledu($result2, __LINE__); '<TR><TD><STRONG>Imię</STRONG></TD>' . '<TD><STRONG>Nazwisko</STRONG></TD>' . '<TD><STRONG>Rodzaj</STRONG></TD></TR>'; $imie = $row2['imie']; $nazwisko = $row2['nazwisko']; $rodzaj = $row2['rodzaj']; } } ?>
Nie wyświetla składu druzyny jakby nie p[obierało $gospodarz, $meczid
Czy ktoś by mi mógł powiedziec w czym problem