Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam serwera
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
BORG
Poszukuje jakiegos dobrego serwera, ktory nadaje sie do gry online przez przegladarke. Wiadomo ze taka gra bardzo czesto, wlasciwie caly czas laczy sie z baza danych wiec serwer musi byc szybki. Cena mi bez roznicy. Moze mi ktos polecic jakis serwer??
Lethys
Jezeli cena nie gra roznicy to najlepiej kup sobie jakiegos dedyka , co prawda zaplacisz jakies 200-400 zl na miesiac ale strona bedzie chodzic jak zloto tongue.gif

btw. nie mow ze ta gra ma stac na silniku vallheru tongue.gif
BORG
Nie, mam jedna gre na silniku galaxy forces a teraz robie druga, wlasna winksmiley.jpg
A czy moze mi ktos powiedziec cos wiecej na temat serwerow dedykowanych, bo sie na tym nie znam winksmiley.jpg
monstershark
PODAJE CI LINK : php NUKE PLATINUM WERSJA PL
[ZMODEROWANE]
ROZESLIJ TEGO LINKA JAK MOZESZ PO INNYCH USERACH :

NIE DAJMY ZAROBIC FIRMOM , KTORE CHCA KUPE SZMALU ZA TE WERSJE php NUKE

POZDRO
Norbert138
Ja bym polecił www.hng.pl

Ja bym polecił www.hng.pl
TotalArmagedon
osobiście mam konto na vel.pl i osobiście też polecam, jeden z niewielu serwerów obsługujących php 5. A koszt... hmmm... nie pisz że cena bez różnicy bo musi być jakaś granica tongue.gif
vip3r
Ja polecam virtualnie.info , jest tani dobry i najwazniejsze dla ciebie szybki;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.