Mam także wykonane stronicowanie, ale pobiera mi rekordy z tej tabeli w jednym ciągu. A ja chciałbym zrobić to tak, żeby nadal stronicowało tak jak stronicuje, lecz w tym kodzie, żeby wpkować gdzies tabele: <table width="430"><tr><td> i tu wyswietlalby sie rekord z pola tytul</td><tr>tutaj img</td><tr><td>tutaj kto dodał</td></table> Kompletnie nie wiem jak to zrobić. Bardzo proszę, wręcz błagam o pomoc. Oto kod w ktorym nie wiem jak włożyć tę tabelkę zeby wyswietlalyby te rekordy z pol...
<?php function pasek($l_odp,$l_odp_nastronie,$l_odp_napasku,$skrypt,$a) { $l_odp_podz_mod = $l_odp % $l_odp_nastronie; if ($l_odp_podz_mod>0) $l_odp_podz++; if ($a<0) $a=0; if ($a>=$l_odp_podz) $a=$l_odp_podz-1; $start = $a-1; if ($a>0) {$pop="<a class="me" href="".$skrypt."a=$start"><</a>";} else {$pop = " ";} if ($a<$l_odp_napasku) {$koniec = $l_odp_napasku*2+1;} else {$koniec = $a+$l_odp_napasku+1;} if ($a<=$koniec-$l_odp_napasku) {$star=$a-$l_odp_napasku;} if ($a>=$l_odp_podz-$l_odp_napasku) {$star=$l_odp_podz-$l_odp_napasku*2-1;} if ($koniec>$l_odp_podz) $koniec = $l_odp_podz; if ($star<0) $star=0; for ($i=$star; $i<$koniec; $i++) { if ($i <> $a) { $pasek .= "<a class="me2" href="".$skrypt."a=$i">";} else { $pasek .= " <font size="2" color="orange"><b>["; } if ($l_odp_podz<>1) {$pomocniczy = $i+1;} if ($i<>$a) { $pasek .= "$pomocniczy</a> "; } else {$pasek .= "$pomocniczy]</b></font>";} } $dalej = $a+1; if ($a<$l_odp_podz-1) {$nas="<a class="me" href="".$skrypt."a=$dalej">></a>";} else { $nas = " ";} if ($pomocniczy>0) {$br= "<br> $pop $pasek $nas"; } } $l_odp_nastronie = 2; $l_odp_napasku = 5; $skrypt = "?"; // połączenie z bazą // ustalenie ilości wszystkich rekordów spełniających warunek $l_odp = $wynik[0]; // pobranie porcji informacji $a = $_GET["a"]; $start = $a*$l_odp_nastronie; $start,$l_odp_nastronie"); // pokazanie paska nawigacyjnego pasek($l_odp,$l_odp_nastronie,$l_odp_napasku,$skrypt,$a); // wyświetlenie wyników z bazy danych for ($i=0;$i<$wierszy;$i++) { } ?>
Prosszę niech mi ktoś pomoże..