Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: XHTML i Flash
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > HTML \ XHTML
Kocurro
Witam...

wczoraj dopiero dokończyłem czytać o co chodzi z XHTML'em i mam małe pytanie...w specyfuikacji nie uwzględniono taga object (a raczej tgo z niej usuniętio)...czy to oznacza,że nie będzie można wstawiać obiektów Flasha questionmark.gif co mam zrobić bvy strona była zgodna z tym standardem i jednocześnie miała obiekty Flasha??

z góry dzięki za odpowiedź
Wankster
:arrow: http://www.w3.org/TR/xhtml2/mod-object.html :?:
Dominik
Cytat
w specyfuikacji nie uwzględniono taga object (a raczej tgo z niej usuniętio)

W jakiej specyfikacji? W XHTML 1.0 jest a w XHTML 1.1 tez jest (poczatkowo mialo nie byc ale zmieniono zdanie).

Cytat

Nie dawaj linkow do specyfikacji w statusie wczesnego working draft, poniewaz do statusu rekomendacji jeszcze dozo sie zmieni (np jesli chodzi o modow object bedzie okolo 10 zmian + te ktorych jeszcze nikt nie zglosil).
Kocurro
Cytat
Cytat
w specyfuikacji nie uwzględniono taga object (a raczej tgo z niej usuniętio)

W jakiej specyfikacji? W XHTML 1.0 jest a w XHTML 1.1 tez jest (poczatkowo mialo nie byc ale zmieniono zdanie).

Jeden z linków, które były podane na tym forum - bodajże w ogłoszeniu lub coś takeigo - odnosił się do strony gdzie bło podane, żę w specyfikacji XTHML 1.1 nie będzie już obiektów i stąd bło to moje pytanie...

A tak na marginesie czy jest tu na forum ktoś kto mógłby mi łopatologicznie wyjaśnićo co chodzi z tą specyfikacją itp...najlepiej jakby był to ktoś kto ma gg lub tlena...

dzięki za pomoc...bardzo mi ulżyło biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.