Nie wiem nic na temat php. Jednak muszę sie czegoś dowiedzieć, zajmuje się projektowaniem grafiki na strony www. Niestety jedną z tych stron mam wykonać. A oto problem:
Mam sobie skrypcik php
<?php { ////////// USTAWIENIA ////////// $email = 'moj mail'; // Adres e-mail adresata $subject = 'Foto-Album'; // Temat listu $message = 'Dziękujemy za wysłanie formularza'; // Komunikat $error = 'Wystąpił błąd podczas wysyłania formularza'; // Komunikat błędu $charset = 'iso-8859-2'; // Strona kodowa ////////////////////////////// $head = "MIME-Version: 1.0rn" . "Content-Type: text/plain; charset=$charsetrn" . "Content-Transfer-Encoding: 8bit"; $body = ''; foreach ($_POST as $name => $value) { { { } } } echo mail($email, "=?$charset?B?" . base64_encode($subject) . "?=", $body, $head) ? $message : $error; } else { ?> <form action="?" method="post" id="form1" onsubmit="return testFormularza.testuj(this)" action="">
ma on wysyłać mi formularze no i wysyła całkiem do ludzi. Problem pojawia się natomiast gdy już wyśle. To znaczy wyświetla on jakieś tam "message" a ja bym nie chciał, żeby w wypadku powodzenia wyświetlał je , ale przechodził do innej strony zdefiniowanej na tym serwerze, bo tam będzie następna część formularza.
Bardzo bym prosił o modyfikację tego skryptu (tak by fajniej było), lub podesłanie czegoś co będzie sie dało tak ustawić i będzie rownie proste w użyciu dla totalnego laika jak to powyzej... zanim szef mnie powiesi

POMOCY