Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prosba w wyborze odpowiedniej ksiazki/kursu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
WhiteLegion
Witam mam taki problem musze zrobic stronke w php i mysql-u w ktorej musi sie znalezc system newsów, forum, newsletter, upload plików, jakas ankieta itp i mam pytanie czy jest jakas ksiazka badz kurs pokazujacy od podstaw tworzenie jakiejs KONKRETNEJ witryny?PHP i mysql dopiero zaczynam...w htmlu sie orientuje...z gory dziekuje za pomoc....
Wykrywacz
Ksiazki - > http://forum.php.pl/index.php?showtopic=38070&st=0

Sugeruje jezeli ci sie spieszy to wykorzystac joomle, mambo etc.
WhiteLegion
na czasie mi zalezy ale bez przesady mam czas do czerwca ale zalezy mi na technice wykonania tej strony bo bede oceniany za to i dlatego twoja propozycja: " Sugeruje jezeli ci sie spieszy to wykorzystac joomle, mambo etc " miestety nie przejdzie :/
Cienki1980
Zamykam
Został podany wątek z książkami a ja podam link do wątku z kursami OTO ON ( mimo, że jest przypięty i łatwo go zauważyć )

Jeżeli będziesz miał jakieś problemy w pisaniu zapraszam na forum Przedszkole ... ale tym razem stosując się do Tematyki i zasad panujących na forum Przedszkole
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.