Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: smarty
Forum PHP.pl > Forum > PHP
.dragonfly
zapewne wielu z was interesuje sie smartami. zna moze ktos polskie strony dotyczace tego systemu templatow ?
Seth
rzseattle przetlumaczyl jakis czas temu manuala do smarty, wiec mysle, ze to wystarczy aby zabrac sie do pracy: http://rzseattle.piwko.pl
Poza tym na forum znajdziesz informacje na ten temat
.dragonfly
strone ta juz kiedys widzialem ale tragicznie sie powoli laduje.

tak czy siak z gory dzieki.

a przy okazji jeszcze jedno. znasz moze jakies darmowe ziny o php? (ang lub pl) ?
Seth
Nie interesowalem sie ezinami o php ale na phparch.com sa udostepniane arty w formie pdf z ich pisma, czasami takze pelne wydania.
.dragonfly
oki spoko. jest php|architect w PDF biggrin.gif

a czy mozna gdzies go takze kupic w polsce w wersji drukowalnej np. empik ?

to ostatnie pytanie :ASD

smile.gif
Seth
Kiedys widzialem w Empiku, wiec pewnie nadal tam mozna kupic ale to bylo jakis czas temu, wiec glowy bym sobie nie dal uciac winksmiley.jpg
spenalzo
Na marginesie: ostatnio wydawało mi się że widziałem pismo "php" za 30 zl - jest cos takiego??
.dragonfly
wydawalo ci sie ze widziales pismo za 30 zl o php biggrin.gif ?

nie pij pan tyle smile.gif
PMadej
Cytat
Na marginesie: ostatnio wydawało mi się że widziałem pismo "php" za 30 zl  - jest cos takiego??

Jest nazywa się "php Solutions" i jest pochodną tematyczną "Software 2.0"
.dragonfly
troche zbaczamy z tematu ale nic.

mozna jakis link do strony php Solutions gdzie mozna jakas prenumerate zamowic lub chociaz zobaczyc jak to cudenko wyglada
PMadej
link znajdziesz tu >>http://www.google.pl a gazetkę polecam obejrzeć w empiku. IMHO nie jest warta 30 zł. Wolę forum i manuale.
.dragonfly
jesli mozesz to daruj sobie tego typu texty. a jesli chodzi o strone php solutions to nie wyglada na jakies PRO dzielo wysokiej klasy.

==>>> http://www.phpsolmag.org/pl/index.php
Dawid Pytel
Cytat
jesli mozesz to daruj sobie tego typu texty. a jesli chodzi o strone php solutions to nie wyglada na jakies PRO dzielo wysokiej klasy.

Oczekujesz, że wszystko dostaniesz na tacy? przeciez wyszukanie wyniku w google to doslownie 5 sekund, wiec... Ty sobie daruj

Strona magazynu Software tez nie jest, jak to okresliles "PRO" aczkolwiek poziom magazynu jest calkiem wysoki, wiec co to ma do rzeczy questionmark.gif?
spenalzo
Cytat
wydawalo ci sie ze widziales pismo za 30 zl o php biggrin.gif ?

nie pij pan tyle  :)

Jeśli ktoś coś ma darować to takie teksty... angrysmiley.gif
.dragonfly
Cytat
Jeśli ktoś coś ma darować to takie teksty...

sorry. moj blad :cry:

Cytat
Strona magazynu Software tez nie jest, jak to okresliles "PRO" aczkolwiek poziom magazynu jest calkiem wysoki, wiec co to ma do rzeczy questionmark.gif?

nie mam na celu pojazdu po czasopismie czy cos w tym rodzaju. sadze poprostu ze jesli czasopismo ma naklad kilkudziesieciu tysiecy egz. to stac ich na webmaster'a ktory przygotowalby im dobra strone.

Cytat
wyszukanie wyniku w google to doslownie 5 sekund

ok. ale to co napisal pan pmadej zajelo mu wiecej czasu niz podanie linka. no offence. poprawie sie :wink:
DeyV
Dużo w tym racji, choć niestety - na polskim rynku wiele takich anomali.
Jak na mój gust - temat się skończył.

THE END
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.