Może mi ktoś powiedzieć co powinienem jeszcze zmienić?
shou.pl
Wersja Apache 1.3.37 (Unix)
Wersja PHP 5.2.1
netprojekt.pl
Wersja Apache 2.0.54 (Debian GNU/Linux)
Wersja PHP 4.4.1-3.1tld
Kłopoty głównie mam z licznikiem, który wysypuje taki błąd:
Kod
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/user_name/public_html/index.php:5) in /home2/user_name/public_html/licznik/zliczaj.php on line 22
Pozatym księga gości, również sypie błędami gdsy się ją włączy pierwszy raz, po odświeżeniu błędy znikają
Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/user_name/public_html/ksiega/includy/licznik.inc on line 13
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home2/user_name/public_html/ksiega/includy/licznik.inc on line 14
Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/user_name/public_html/ksiega/includy/licznik.inc on line 15
Pozatym księga gości, również sypie błędami gdsy się ją włączy pierwszy raz, po odświeżeniu błędy znikają
Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/user_name/public_html/ksiega/includy/licznik.inc on line 13
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home2/user_name/public_html/ksiega/includy/licznik.inc on line 14
Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/user_name/public_html/ksiega/includy/licznik.inc on line 15
i również chodzi o licznik.
Bardzo bym prosił o podpowiedź co mam zmienić. Pozdrawiam
Naprawde nikt nie wie jak mi pomóc?