Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] Problem przy przenoszeniu strony na nowy serwer.
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
ghambit
Postanowiłem zmienić serwer z netprojekt.pl na shou.pl, skopiowałem całą zawartość strony z netprojekt.pl na shou.pl, i w kilku miejscach gdzie był kod w php sypie mi błędami, których nie mam na netprojekt.pl
Może mi ktoś powiedzieć co powinienem jeszcze zmienić?

shou.pl
Wersja Apache 1.3.37 (Unix)
Wersja PHP 5.2.1

netprojekt.pl
Wersja Apache 2.0.54 (Debian GNU/Linux)
Wersja PHP 4.4.1-3.1tld

Kłopoty głównie mam z licznikiem, który wysypuje taki błąd:
Kod
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/user_name/public_html/index.php:5) in /home2/user_name/public_html/licznik/zliczaj.php on line 22

Pozatym księga gości, również sypie błędami gdsy się ją włączy pierwszy raz, po odświeżeniu błędy znikają

Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/user_name/public_html/ksiega/includy/licznik.inc on line 13

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home2/user_name/public_html/ksiega/includy/licznik.inc on line 14

Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/user_name/public_html/ksiega/includy/licznik.inc on line 15

i również chodzi o licznik.

Bardzo bym prosił o podpowiedź co mam zmienić. Pozdrawiam

Naprawde nikt nie wie jak mi pomóc?
strife
Cytat(ghambit @ 19.05.2007, 18:34:47 ) *
Bardzo bym prosił o podpowiedź co mam zmienić. Pozdrawiam

Naprawde nikt nie wie jak mi pomóc?

Masz podpowiedź. http://phpedia.pl/wiki.php?title=Cannot_ad...rs_already_sent

PS. Napewno jak podasz nam kod źródłowy tego skryptu będzie łatwiej nam pomóc winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.