Kurcze czy jest jakiś odpoweidnik funkcji sleep w js, bo setTimeOut to bym musiał fukcję pisać, a po co mam pisać funkcję do jednej instrukcji
nospor
24.05.2007, 12:20:51
Cytat
bo setTimeOut to bym musiał fukcję pisać,
setTimeOut to jest cos innego niz sleep. setTimeOut powoduje uruchomienie funkcji na x czasu, a sleep() zatrzymuje wykonywanie skryptu na x czasu. Różnica pewna jest
@nospor a nie lepiej zamiast ciągle pobierać nowy obiekt Data, zadeklarować przed pętlą var koniec = fales; a potem setTimeOut (function(){koniec=true}, czas) i w pętli sprawdzać? Choć w sumie obie rzeczy są brzydkie
nospor
24.05.2007, 18:50:31
@Sedziwoj a bo to moj skrypt? Ja tylko pokazalem pierwszy wynik jaki znalazlem w google
php programmer
24.05.2007, 20:14:15
Sedziwoj: Myślę jednak, że postać funkcji jest lepsza, wklejam raz funkcję i sie nie zastanawiam nad niczym tylko wywołuję funkcję z odpowiednim parametrem, od razu wiadomo o co chodzi,
Sedziwoj
25.05.2007, 08:13:06
A czy ja pisałem coś aby to wyjąć z funkcji, bo mi się wydaje że nie. Pisałem tylko o samym sposobie działania, więc czytaj uważnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.