Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML?] Opublikowanie pliku .flv na stronie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Grzyw
Cześć wszystkim. Nie potrafię znaleźć rozwiązania elementarnego problemu.
Googlowałem, buszowałem na Forum, nie znalazłem tematu.
Chciałbym wyświetlić na stronce plik z serwera o rozszerzeniu flv. Czy jest możliwe osadzenie takiego pliku za pomocą czystego HTML'a?
strife
Musisz mieć jakiś flashowy player z tego co się orientuje do odtworzenia tego formatu, wtedy umieścisz bez problemu w html. Poszukaj czegoś na hotscripts.pl ( albo .com ) winksmiley.jpg

~edit
Tutaj masz jakiś player smile.gif

http://www.jeroenwijering.com/?item=Flash_Video_Player
Grzyw
Dzięki za odpowiedź.
Otworzenie filmu z poziomu przeglądarki pozostawiam użytkownikowi, w kwestii posiadania odpowiedniej wtyczki do przeglądarki.Ważne, żeby w ogóle osadzić plik z opcją odtworzenia.
Amorph
Cytat(Grzyw @ 6.06.2007, 20:15:57 ) *
Dzięki za odpowiedź.
Otworzenie filmu z poziomu przeglądarki pozostawiam użytkownikowi, w kwestii posiadania odpowiedniej wtyczki do przeglądarki.Ważne, żeby w ogóle osadzić plik z opcją odtworzenia.

Chyba nie wiesz co piszesz.....
Nie osadzisz w htmlu pliku flv z opcją do odtworzenia.... musisz osadzić w htmlu player do tego pliku z opcją odtworzenia danego filmu...
Grzyw
O, czyli jednak trzeba wyjść poza HTML i osadzić na stronie aplikację. Już wszystko jasne. Dzięki za informacje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.