Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [js] zabezpieczzenie przed otwieraniem strony w dwuch oknach naraz
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
michalek1986
Witam, poszukuję skryptu uniemożliwiającego otwieranie danej strony w wielu oknach naraz, próbowałem z ciastkami ale nie uzyskałem zamierzonego celu. Proszę o pomoc i dziękuję smile.gif
dr_bonzo
Ciastka, lol.

Wszystkie linki rob JSem, cala nawigacje (tak jak w niektorych bankach maja) wtedy masz (chyba calkowita) kotrole w ktorym oknie sie link otworzy. Strona jest maxymalnie nieuzyteczna, ale jesli o to ci chodzi to ok.
michalek1986
miałem na myśli skrypt który pozwala na korzystanie z mojego skryptu tylko w jednym oknie, uniemożliwiający otwarcie jego w tym samym czasie np. w nowej karcie.
Black-Berry
Stwórz nowe okno za pomocą window.open o nazwie "mojeOkno" (Nie jestem pewien czy wtedy nie musi to być popup ale możliwe że da się stosować to do otwierania w tym samym oknie przeglądarki). Jeśli wszystkie linki do twojego skryptu będziesz otwierał za pomocą window.Open z nazwą "mojeOkno" to bedą się ładować tylko do okienka o nazwie "mojeOkno".

Mam nadzieję ze pomogłem, jeśli nie to poczytaj o window.open smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.