Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][SQL] JAK EDYTOWAĆ REKORDY W BAZIE Z STRONY WWW ?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
piotras85
Witam!

To mój drugi post z wielką prośbą odnośnie mojej księgi przychodów i rozchodów mianowicie wprowadzam kontrahentów i chciałbym stworzyć coś podobnego jak jest w phpMyAdmin, że obok każdego rekordu jest taka ikonka z ołówkiem pokazująca funkcje edycji danego rekordu. Po kliknięciu na tą ikonkę rekord ten otwiera się w nowej stronie w postaci pól tekstowych, które można edytować potem klikamy na aktualizuj i wpis zostaje zaktualizowany. Ikonkę już mam tylko dalej nie wiem jak się zabrać do tematu. Nie wiem jak wywołać rekordy z bazy do pola tekstowego na stronie WWW questionmark.gif?

POMOCY PROSZĘ exclamation.gif!
strife
Popraw nazwę wątku, na forum nie krzyczymy! Co do Twojego problemu zainteresuj się: mysql_query" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, mysql_fetch_array" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i pochodne. Jak skonstruować poprawne zapytania, zobacz w manualu do mysql, albo przeszukaj forum pod tym kątem winksmiley.jpg
nexis
Cytat
Ikonkę już mam tylko dalej nie wiem jak się zabrać do tematu

Dzięki za poprawę humoru. smile.gif

Pierwsza sprawa: popraw temat (WIELKIE litery stosuje się tam gdzie są niezbędne)

Druga sprawa: pokaż co już masz - strukturę bazy danych, kod PHP
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.