Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zapętlenie
Forum PHP.pl > Forum > PHP
ramze
jak zapętlić otwieranie pliku

Kod
  $plik = fopen ("plik.txt", "r");

i jak to zapętlić żeby się wykonywało bez końca, chodzi mi o otwarcie pliku txt i jego zamkniecie i otwarcie
Kod
if

{

fclose ($plik)

}

Czy to tak może byc czy jakoś inaczej, chodzi mi o kompletny skrypcik który otwiera plik i zamyka bez końca, najlepiej jak by sie w nowym oknie przeglądarki "plik.txt" lub "plik.html" otwierał i zaraz zamykal.
hyper
Tak z ciekawości - do czego Ci to?
Anarion
Cos takiego?
Kod
for($i=1;$i<2;$i++)

{

$plik = fopen ("plik.txt", "r");

fclose($plik);

$i=1;

}

Sorry troche bledow bylo przedtem :oops:
A nawet zamiast tego $i++ mozesz dac $i--
ramze
Takie rózne pierdolki kombinuję, chcę zobaczyć jak długo coś takiego windows wytzrymai czy takie coś jest moizliwe. A sam nie potrafię napisać, a jak mi sie uda to wam pokażę mó wynalazek ale teraz nie zdradzę bo ot ma być niespodzianka, ale napewno bedziecie zaskoczeni co ja z tym zrobię (albo wręcz przeciwnie), ale jak się uda to się usmiejemy smile.gif .
ramze
Kod
Parse error: parse error, expecting `T_VARIABLE' or `'$'' in d:foxservwwwtester.php on line 3

co jest :?:
ajtuj
Kod
<?php

while(0!=1)

{

$fp = fopen ("plik.txt", "r");

fclose ($fp);

}

?>
Sir Blade
Cytat
Takie rózne pierdolki kombinuję...   ...ale jak się uda to się usmiejemy smile.gif .

pewnie laugh.gif tylko byleby mi sytem nie padl... :wink:
Azazel
Cytat
Takie rózne pierdolki kombinuję, chcę zobaczyć jak długo coś takiego windows wytzrymai czy takie coś jest moizliwe.

moze nie tyle co winows, ale sprawdzisz ile wynosi wartosc zmiennej execution_time w pliku php.ini 8)
Mac
Cytat
Cytat
Takie rózne pierdolki kombinuję, chcę zobaczyć jak długo coś takiego windows wytzrymai czy takie coś jest moizliwe.

moze nie tyle co winows, ale sprawdzisz ile wynosi wartosc zmiennej execution_time w pliku php.ini 8)

Ale możesz przecież limit execution_time wyłączyć :wink:
Kod
set_time_limit(0);

smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.