Mam jeszcze jedno pytanie czytałem dzisiaj ze takie rzeczy lepiej robić w css niż używać tabel, co o tym myślicie, a jak to jest lepsze rozwiaząnie mógł mógł by mi ktoś to przerobić przy użycie css.
<?php $zapytanie="SELECT nowosci_tytul, nowosci_tresc, nowosci_kategoria, nowosci_data, nowos
ci_autor, nowosci_zrodlo ". "FROM nowosci"; $glownatabela=<<<ABC <h3><center>Nowości</center></h3> <table width="70%" border="1" cellpaddings="2" cellspacing="2" align="center"> <tr> <td>Tytuł: </td> </tr> <tr> <td>Treść: </td> </tr> <tr> <td>Kategoria: </td> </tr> <tr> <td>Data dodania: </td> </tr> <tr> <td>Autor: </td> </tr> <tr> <td>Zrodlo: </td> </tr> ABC; $glownatabeladane = ''; $nowosci_tytul = $row['nowosci_tytul']; $nowosci_tresc = $row['nowosci_tresc']; $nowosci_kategoria = $row['nowosci_kategoria']; $nowosci_data = $row['nowosci_data']; $nowosci_autor = $row['nowosci_autor']; $nowosci_zrodlo = $row['nowosci_zrodlo']; $glownatabeladane .=<<<ABC <tr> <td>$nowosci_tytul</td> </tr> <tr> <td>$nowosci_tresc</td> </tr> <tr> <td>$nowosci_kategoria</td> </tr> <tr> <td>$nowosci_data</td> </tr> <tr> <td>$nowosci_autor</td> </tr> <tr> <td>$nowosci_zrodlo</td> </tr> ABC; } $glownatabeladane .=<<<ABC <tr> <td> </td> </tr> <tr> <td>Ilosc: $iloscwbazie</td> </tr> ABC; $glownastopka ="</table>"; $nowosci =<<<WCZYTANIE $glownatabela $glownatabeladane $glownastopka WCZYTANIE; ?>
Z góry dziękuje za pomoc