sprawa wyglada tak....
jesli masz jakis gotowy projekt to normalnie go dzielisz (tniesz wedle upodoban - co trzeba przemyslec) i zapisujesz do www (web), widaomo masz wtedy pliki podzielone jak chcesz itp.
no ale niesteyy nie da sie zrobic tak, aby Ci wyswietlało np. projekt o rozdzielczosci 800x600 w takiej samej jakosci na wyzszej rozdzielczosci.... tak aby byl na calej stronie
przede wszystkim musisz pamietac o tym, zeby wsyztskie wiersze i kolumny w tabeli były ograniczone (width, height) badz stosujesz css do ustalania sobie wszystkie... to jest wazne zeby sie nie rozjezdzalo, naley pamietac ze ludzie uzywaja roznych przegladarek

!
wiec albo przygotowujesz projekt np. w 1024x860(chyba) nie pamietam
no i jak ktos ma mniejsza rozdzielczosc to wiadomo, zobaczy suwaki, a jak ma wieksza rozdzielczasc, albo inna, jak ja teraz na laptopie mam 1280x800 to po prostu muszisz sie z tym pogodzic ze czesc strony bedzie pusta, albo po prostu uzupelnisz ja stylem
chodzi o to ze muszisz sie pogodzic z tym ze skoro masz taki projekt to tylko taki bedzie wyswietlany.... jesli chodzi o zachowanie tej samej jakosc.... muszisz sobie ustalic, ze np,. strona jest na srodku, lub do ktoregos boku i tyle....
i wtedy sobie robisz tabelkie i wypelniasz swoim projektem... a jesli przy wiekszej rozdzielczosci ktos pracuje to po prostu biale pole zobaczy, albo uzupelniasz to stylem itp....
mozesz jeszcze zrobci tak, że krance twojego projektu przechodzą płynnie do jakiegos koloru, gradientu, boadz w jakas inna grafike, i po prostu uzulpnasz tym wszystko co poza tabelka i twoim projektem.....
taki efekt mozesz zobaczyc na wielu stronach... na mojej ktorą wlasnie przerabiam, rowniez
mam tam logo na srodku i przechodzi plynnie w jakis tam kolor, co powoduje wypełnienie całej strony
http://www.winside.plzauwaz co sie dzieje jak zmieniasz rozdzielczosc, boadz zmniejszasz okienko przegladarki