Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php]skrypy w cms
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
marcin8484
witam smile.gif
mam problem nie moge dodac znalezionego skryptu javy w cms a dokladnie posiadam skrypt gdzie w najzwyklejszym edytorze html dziala a nie moge go dodac do strony zrobionej w cms-ie (strona nie zostala zrobione przezemnie).... probowalem w panelu administracyjnym/arkusze styli/ arkusz glowny ..... i nic
moze mi ktos powiedziec jak to zrobic?? - pomocy!!!
wiem ze ten skrypt ma byc wsadzony w seksci <body> a tam jest tylko arkusz css i nie moge znalesc innego miejsca gdzie to moge ulokowac...
z gory dzieki smile.gif
PawelC
w kodzie systemu, poszperaj w plikach i tam go wstaw. Różne cmsy, róźni programiści i każdy gdzie indziej umieszcza pliki odpowiedzialne za wyświetlanie jakiegoś bajerku na stronie.
marcin8484
dzieki ale nie wiem ktore to pliki mozesz podac nazwe jakiegos pliku (jesli te pliki maja z gory narzucona nazwe) smile.gif
PawelC
przykładowo index.php czyli główny plik strony, później to już jest różnie zależy od tego jak programista je nazwał.
marcin8484
yahoo.gif wielkie DZIEKI za pomoc lata jak ta lala smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.