przedstawię kod:
plik index.php:
<?php session_start(); $login = $_POST['ilogin']; $haslo = $_POST['ipassword']; //wylogowywanie if ($_GET['end']=="koniec") { session_unset(); session_destroy(); $_SESSION['zalogowany'] = "NIE"; } if ($opcja =="OK"){ if ($login<>"" and $haslo<>"") { //przesłanie nagłówków do serwera sokker $header[] = "Host: online.sokker.org"; $header[] = "User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.8) Gecko/20071008 Firefox/2.0.0.8"; $header[] = "Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5"; $header[] = "Keep-Alive: 300"; $header[] = "Connection: keep-alive"; $header[] = "Referer: http://online.sokker.org/xmlinfo.php"; $header[] = "Cookie: lang=pl"; $header[] = "Expect:"; $header[] = "Content-Length:"; //dane post do formularza $postFields['ilogin'] = $login; $postFields['ipassword'] = $haslo; //inicjacja sesji curl $c = curl_init(); curl_setopt($c, CURLOPT_HTTPHEADER, $header); curl_setopt($c, CURLOPT_COOKIEJAR, dirname(__FILE__) . '/cookies.txt'); curl_setopt($c, CURLOPT_URL, 'http://online.sokker.org/start.php?session=xml'); curl_setopt($c, CURLOPT_POST, 1);//przesylamy metodą post curl_setopt(& 1000 #036;c, CURLOPT_POSTFIELDS, $postFields); //dane do wyslania curl_setopt($c, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); //sprawdzenie czy nie wystąpił błąd połączenia if (curl_errno($c)) { $_SESSION['blad'] = 'Błąd '.curl_errno($c); $_SESSION['zalogowany'] = "NIE"; } else { $_SESSION['page'] = curl_exec($c); curl_close($c); $b=substr($_SESSION['page'], 0,-5); //pobieram z wyniku zapytania potrzebne dane if ($b=="OK teamID=") { $_SESSION['zalogowany'] = "TAK"; $_SESSION['plik']= substr($_SESSION['page'],10); } else if($_SESSION['page']=="FAILED errorno=1"){ $_SESSION['zalogowany'] = "NIE"; } } }
i w lewym menu formularz logowania (lewe.php)
No i nie byłoby problemu gdyby nie to że część osób może się zalogować ale są tacy którzy nie mogą

Pytałem ich czy mają włączoną obsługę ciastek - mają.
Po wpisaniu danych w formularzu i akceptacji efekt jest taki że nic się nie dzieje :? Skrypt sprawdza im czy dane login i hasło nie są puste ale nic więcej się nie dzieje.
Ja już rozkładam ręce tym bardziej że ja mogę zalogować się bez problemu

Logowanie jest o tyle inne że poprzez moją stronę logujemy się na innej i ustawiane jest ciastko w przeglądarce.
Bardzo proszę o jakiekolwiek wskazówki.