Więc postanowiłem tutaj napisać bo szukałem na internecie ale nie znalazłem nic co by mnie interesowało. Przeszukałem też forum ale nic o tym nie było więc zacznę że jestem kompletnym laikiem w JS i nic z tego nie rozumiem. Interesuje mnie wyskakujący tooltip, który nie znika po zjechaniu z linku tylko żebym mógł w ten dymek wjechać i np. zaznaczyć tekst lub kliknąć jakiś link oraz wyświetlić w nim dane z bazy. Znalazłem coś podobnego zedytowałem i niby działa ale pojawia się ciagle w tym samym miejscu, a nie tam gdzie najechałem kursorem oraz wariuje gdy wyświetla się na linku, który jest pod spodem. Link widać na okienku i nie można w oknie nic robić bo w momencie najechania na linie w której znajduje się link, który jest pod spodem okienko znika. Następnie kombinowałem z popupmenu bo to praktycznie to samo ale wariuje gdy jest wyświetlane w pętli while.
Dam skrypt do tego pierwszego opisanego przeze mnie skryptu:
Kod
<BR>function Chmurka(T,t){<BR> T.title=''<BR> T.parentNode.lastChild.style.display=t?'block':'none'<BR><BR>}<BR>
<div style=\"position:relative\">
<a href=\"#\" onmouseover=\"Chmurka(this,1)\" onmouseout=\"Chmurka(this,0)\">LINK1
</a> <div class=\"chmurka\" onmouseover=\"Chmurka(this,1)\" onmouseout=\"Chmurka(this,0)\">
Czy ktoś mógłby mi pomóc w napisaniu czegoś co mi odpowiada?