Mam dość dziwny problem, z reguły nie ma z tym kłopotu, teraz jednak się pokazał .. Struktura gównego pliku html wygląda mniej więcej tak:
<script type='text/javascript'> var height=parseInt(window.innerHeight-300-150);
document.write("
<iframe id='contentFrame' name='content' frameborder='0' scrolling='no' src='<?php echo $kernelFile;?>' style='overflow:hidden;height:"+height+"px;width:100%;'>Twoja przegl
ądarka nie akceptuje ramek!
</iframe>");
<iframe id='bottomFrame' name='bottom' frameborder='0' scrolling='no' src='<?php echo $bottomFile; ?>' style='border:1px solid gold;height:150px;width:100%;'>Twoja przegl
ądarka nie akceptuje ramek!
</iframe>
Oczywiście plik ma rozszerzenie .php itp.Zwróćcie uwagę że pierwsza ramka jest generowana przez JavaScript.
Problem jest następujący - jak z poziomu pierwszej ramki odświeżyć druga ramkę .. ? Próbowałem wieeelu metod, szczerze mówiąc nie pamiętam już nawet jakich bo wojowałem z tym w piątek .. Jak ktoś ma jakiś pomysł - podrzućcie proszę - będę po kolei wszystkiego próbował jeszcze raz

FOrum mam ciągle otwarte i czekam z niecierpliwością bo czas mnie goni a nie mam już wyobraźni ;|