Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Doklejanie kodu do pliku index.php
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
Mich@ł
Planuje postawić darmowy hosting stron coś jak xcx.pl ew yoyo.pl i tu moje pytanie w jaki sposób można doklejać kod do plików index.php na wszystkich subdomenach?

Chodzi mi bezpośrednie doklejanie kodu a nie żadnego rodzaju ramki i wildcard jak to ma miejsce przy systemie aliasów.

Posiadam panel Direct Admin i to na nim będzie rownież automatyczne zakładanie kont tyle że do tego już znalazłem pewne rozwiązanie a jak nie wyjdzie to zrobie to na bazie curl winksmiley.jpg
phpion
Poczytaj o auto_prepend_file - chyba o takie coś Ci chodzi.
Mich@ł
Jak widzę funkcja nawet ciekawa i warta to wypróbowania jednakże zastanawiam się czy jest możliwość włączenia jej na koncie resellerskim tak aby kod był doklejany jedynie do stron w obrębie tego konta.

Wymysliłem że moge zrobić sprawdzanie domeny (tylko dla jednej konkretnej domeny [i subdomen w tej dominie oczywiście też] reklama by się wyświetlała) tyle że jest to troche naciągane z uwagi na to że do do innych domen które mam na dedyku również kod bedzie się doklejał jednakże nie bedzie wyświetlany.

Zastanawiam się czy można na to rozwiązać w jakiś inny sposób.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.