Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z uruchomieniem Apache
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW > Apache
1234
Jestem zupełnie początkująca, więc licze na Waszą wyrozumiałość i pomoc.

Ściągnęłam program Apache2Triad 1.5.4. Instalacja przebiegła bez problemów, komputer po zakończeniu instalacji się zresetował i.. Nie działa.
Po wpisaniu w przeglądarkę http://localhost/ FF pokazuje 'Błąd wczytywania strony. Nie udało się nawiązać połączenia z serwerem.
Po włączeniu Apache Monitora okazuje się, że ani Apache nie działa. Przy próbach startu Apache2Triad Apeche2 Service i Apache2Triad Apache2 Service with SSL monitor wyrzuca error "The requested opertion has filed", ale w oknie monitora wyświetla się " The Apache2 service is starting"

Co się dzieje? Bo ja już się pogubiłam.

Dodam może, że Apache nie został zainstalowany na dysku systemowym, ale to chyba nie powinno mieć żadnego znaczenia (?).

Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
suchy1
Cytat(1234 @ 18.07.2008, 13:53:25 ) *
Dodam może, że Apache nie został zainstalowany na dysku systemowym, ale to chyba nie powinno mieć żadnego znaczenia (?).

nie ma znaczenia. Proponuje zainstalować jeszcze raz ale pobrać oficialny plik ze strony apache.org. Apach poprostu nie jest uruchomiony w tle
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.