<?php /*Nawiązanie połączenia z bazą*/ return; } return; } $n = $_SESSION['zalogowany']; $query= "SELECT * FROM Users WHERE Nazwa = '$n' "; if(!$result){ exit; } $miejscowosc = $_GET['miejscowosc']; $id = $data['Id']; $query = "UPDATE `db486994`.`Users` SET `skad` = '$miejscowosc' WHERE `Users`.`Id` = '$id' LIMIT 1"; echo 'Wystąpił błąd: zapytanie zostało odrzucone...<br />Zapytanie: <pre>' . $query . '</pre>Odpowiedź MySQL: <pre>' . mysql_error( $db_lnk ) . '</pre>'; return; } $id = $data['Id']; $gg = $data['Email']; $skad = $data['skad']; $nick = $data['Nazwa']; } <tr><td>Gadu Gadu</td><td>'.$gg.'</td></tr> <tr><td>Miejscowosc</td>'; echo " <td><form action='info/profiledit.php' method='GET'> <input type='text' name='miejscowosc' value='$skad'></td></tr> <tr><td><input type='submit' value='Edytuj'></form></td></tr>"; ?> <?php } ?>
Żadnego błędu mi nie wywala ani też skrypt nie działa. Kiedy ide do php my admin i ręcznie wpisze jakąś miejscowosc po kliknięciu edytuj kasuje mi się ona w tabeli. Proszę powiedzcie mi jak to powinenem zrobic ? Pozdrawiam