Cytat
- logo jest we flashu (a co gdy nie mam flasha? jak dla mnie robienie loga we flashu to stanowcza przesada i jeszcze wtedy gdy efekt jest ledwo zauważalny),
Odp. Znasz taki skrypt jak swfobject. Jak nie masz flasha lub masz wyłączoną obsługę js to widzisz statyczny obrazek. Więc nie wiem w czym problem.
Cytat
- na każdej podstronie widzę ten tekst "Witamy", po co mnie witasz na podstronie? Nie lepiej zrobić to przy okazji sesji, co i tak odradzam,
Jest to element banneru, który jednych razi innym nie przeszkadza. W banerze również zawarte są słowa kluczowe na które będzie pozycjonowana strona internetowa.
Cytat
- dwa białe paski u góry i w stopce IMHO przeszkadzają w czytaniu, a sama czcionka na podstronach moim zdaniem jest o jeden rozmiar za mała,
Z tym się mogę zgodzić i raczej zwiększę czcionkę o 1px.
Cytat
- w stopce nie zaznaczyłeś swoich praw autorskich, czuję się nieswojo, mam poczucie, że stroną się nikt nie opiekuje i nikt nad nią nie trzyma "władzy",
Właściciel strony nie zgodził się na umieszczenie w stopce praw autorskich. Strona nie jest moja, więc nie mam prawa narzucać Klientowi co gdzie i jak powinno być. Klient zgodził się na zakładkę kontakt i tam też został umieszczony opis firmy, która wykonała stronę.
Cytat
- lustrzane odbicia moim zdaniem są zbyt widoczne, przyciemniłbym je o ok. 30%,
Na mój gust jest OK.
Cytat
- "mapa strony" nie rozumiem po co komu spis linków na tak małej (wizytówkowej) stronie?
Odp: przydaje się przy pozycjonowaniu.
Cytat
- "Wykonanie strony internetowej" w dziale "Kontakt", czy coś tu nie gra? Informację kto wykonał stronę powinienem zobaczyć w stopce,
Musisz pamiętać o tym, że ostateczne słowo ma zawsze Klient. Nie będę się spierał o taką drobnostkę. Ja raczej nie przywiązuję uwagi do tego kto jest autorem strony. Jest wiele ważniejszych elementów na stronie internetowej niż to kto ją wykonał.
Pozdrawiam