Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Ocena strony glownej
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Lion_87
Hey.

Dziś ja proszę was jedynie o ocenę wyglądu strony głównej mojej strony internetowej.
myme.pl

Pozdrawiam i dzięki jeżeli ktoś zajrzy i oceni.
devnul
brzydkie i ciężkie, nie ma za co
kavka
a co to ma być w ogóle?

ble... ciężko się to ogląda
klocu
No tak, ładuje się długo bo musi wczytać te liście.
Stopka jako header. Oczojebna żółć do pomarańczowych liści... Logo jakby robione metodą spray w panicie. Trzy odrębne panele, które kompletnie nie mówią dokładnie o co chodzi. Jakieś statystyki.

Nigdzie nie mogę się dowiedzieć o czym jest ta strona, po co ona jest i jakie ma przesłanie. (Prócz tego, że "to strona, ktora jest po pierwsze spolecznosciawa" - z błedami braku polskich znaków).

Kolego nie tędy droga. Nie potrafisz wykorzystać przestrzeni. Liści są ładne, jeśli się je ładnie w coś wkomponuje. Jeśli coś jest oderwane od czegoś to bardzo trudno jest potem coś z tym zrobić. To są moje odczucia - brak ładu i składu.

Nie przemawiasz do mnie. Postaraj się a osiągniesz zamierzone przez Siebie efekty, które nie odrzucą widza od Twojej strony w pierwszych 10 sekundach.
pyro
moze sprobuj od nowa bo narazie ta strona jest lekko żenująca...
Lion_87
Cytat
Logo jakby robione metodą spray w panicie.

czarodziej.gif Hmmm tiaaa.

Cytat
a co to ma być w ogóle?

Wiesz wydaje mi się ze jest to strona internetowa ale ok napisałem ze interesuje mnie wygląd smile.gif a to czy ktoś wie czy niewie o czym ta strona to wsiorawno. To narazie mnie nie interesuje smile.gif

Dzięki za ocenę.
mike
Cytat(Lion_87 @ 25.10.2008, 21:17:07 ) *
(...) a to czy ktoś wie czy niewie o czym ta strona to wsiorawno. To narazie mnie nie interesuje smile.gif
I na tym kończymy ocenianie Twojej "strony".
Jeśli podchodzisz do odwiedzających Twoją stronę z pogardą i brakiem szacunku to źle świadczy o Tobie. Jesteś na łasce odwiedzających, zrozum to i zaakceptuj.

Zamykam a jak Ci się nie podoba to wsiorawno.

Otwieram
Lion_87
OK lekko przerobiłem stronę.
Proszę o ocenę jak w temacie.
.radex
Takie brzydkie to to tak szczerze. nie podoba się mi.

I jakieś problemy z kodowaniem:

"Nie wystarczy môwić do rzeczy, trzeba môwić do ludzi."
erix
  1. Topa buchnąłeś z innej strony, czy jak? Jakby to była zaramkowana zawartość innego serwisu...
  2. 600 KiB objętości na takie coś?!
    Kod
    Size of main page:
    13 438 bytes
    Number of inline elements:
    13 (639 550 bytes)
  3. coś niezbyt realistyczne odbicia tych prezentów. tongue.gif
  4. każda podstrona wymaga pobrania jeszcze innego designu
  5. Cytat
    MYme.pl - to strona, która jest po pierwsze społecznosciowa - czyli pozwala na rejestracje, logowanie sie uzytkowników. Pozwala na wysyłanie wiadomosci do innych uzytkowników, komentarzy...

rejestracja i logowanie, to coś, co ma przyciągnąć użyszkodników?
Lion_87
Cytat(erix)
[*]Topa buchnąłeś z innej strony, czy jak? Jak by to była zaramkowana zawartość innego serwisu...

Nie. On tak wygląda po prostu. smile.gif

Cytat(erix)
[*]600 KiB objętości na takie coś?!
Kod
Size of main page:
13 438 bytes
Number of inline elements:
13 (639 550 bytes)

W sensie?smile.gif

Cytat(erix)
[*]coś niezbyt realistyczne odbicia tych prezentów. tongue.gif

Racja racja tongue.gif. Za szbyko robiłem może ale poprawie.

Cytat(erix)
[*]każda podstrona wymaga pobrania jeszcze innego designu

Nie. Jest jeden poza tym ze w opisie jest inny.

Cytat(erix)
[*]
rejestracja i logowanie, to coś, co ma przyciągnąć użyszkodników?

No fakt głupie zdanie smile.gif
erix
Cytat
W sensie?

Jeszcze 200 KiB danych do pobrania zniosę, ale tu nie ma niczego takiego, co by usprawiedliwiało taką objętość strony.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.