Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Ocena]bloga.
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
fjellah
Witam. Daję do oceny mojego bloga. Prosiłbym o ocenę szczególnie kolorystyki, jak i "zachowania" witryny. Jest to narazie tylko szablon: o ile Wam się spodoba, będę kontynuował pracę nad nim. Pozdrawiam i dziękuję) klik
erix
Mało kontrastujący tekst w stosunku do tła. Poza tym, wściekłe tło... :S
Speedy
Zmień ten różowy na coś mniej oczojebnego, bo nie da się na to patrzeć dłużej, niż 2 sekundy ;-).
Spawnm
prawe menu się trzoszke psuje przy większych monitorach ,
a kolorystyka straszy :/
Kildyt
Kolorystyka na pewno do wymiany. Powinna być łagodna dla oka, a ta za bardzo krzyczy.

@Speedy, czy na forum można używać wulgaryzmów? Nie znasz dokładnie regulaminu.
ShadowD
Obłożyłbym całość divem o stałej szerokości a dokładniej o takiej w której strona wygląda najlepiej i wycentrował go.

Przy rozdzielczości ~1600 na 1000 menu to połowa strony dodatkowo logo jest strasznie zepchnięte na prawo i w środku nic nie ma.
Kolorystyka mi się podoba taka wyzywająca... ;p
.radex
Strasznie oczojebna wyzywająca (bo jeszcze się ktoś przyczepi) kolorystyka, ciężko się czyta.
Ale najbardziej oczojebne kontrastujące ze sobą jest topmenu - "bezczelny różowy" i "wulgarny niebieski".
A tak po za tym to ok.
Ociu
Proszę dodać tag do tematu.
fjellah
Cytat(ShadowD)
Przy rozdzielczości ~1600 na 1000 menu to połowa strony dodatkowo logo jest strasznie zepchnięte na prawo i w środku nic nie ma.
A mógłbyś pokazać, jak strona wygląda w takiej rozdzielczości? Mój monitor może wyświetlić stronę tylko w 1024x768. Co do kolorystyki... Szczerze taka miała być - chciałem pójść na żywioł i póżniej nie narzekać, że strona jest do wywalenia, bo wydaje mi się monotonna. I tak źle i tak niedobrze... Pozdrawiam i dzięki za oceny.
Spawnm
hmmm może nie jestem ShadowD ale u mnie to wygląda tak:
http://img75.imageshack.us/img75/2882/beztytuuhp9.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.