Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CMS] Liguehooligans.com
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Tajeminy125
Witam zapraszam do oceniania nowej gry liguehooligans.com - Jest w fazie testowej codziennie staramy sie pracować nad nią winksmiley.jpg .

www.liguehooligans.com

Tutaj Grafiki (reklama)
http://nie-place-za-nk.pl/test/wow.jpg
http://nie-place-za-nk.pl/test/ligue.png
Kildyt
Co do grafiki:
Nie powala, a nawet jest kiepska. IMHO za mała szerokość strony. Menu chyba ma stałe wymiary, bo tekst mi wcina.
Cytat
Copyright @
ta małpa jest dobra tongue.gif. Brak oznaczenia linków. Powinny być odznaczone od reszty linków i powodować podkreślenie (lub coś innego) po najechaniu na nie. Logotyp to zwykły tekst z efektem rozmazania.

Ogólnie: kiepsko - 3/10

Co do kodu strony:
- masa błędów w validatorze,
- br-y w sekcji head,
- brak słów kluczowych i opisu (meta tagi),
- nieprzestrzeganie tabulacji,
- brak nagłówków (h1, h2),
-
  1. <a href="index.php"><div id="przedmenug1">
blok nie może być linkiem,
- używanie przestarzałego font,
- dwa znaczniki html w jednym pliku.

Ogólnie: słabo - 4/10

Gry nie oceniam bo nie można się zarejestrować. tongue.gif

Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Tajeminy125
Prawde mówią pracujemy cały czas nad kodem Gdy skończymy kod wtedy zaczniemy bawić sie and kodem strony i grafiką . (w sumie poszukujemy grafika chętnego do współpracy) mam teraz mały problem . z s2 coś pomieszało sie z zapytaniami do s1 w bazie danych i gra sie sypie gdyż loguje bez wpisywania danych ;x . Staramy sie to naprawić. Po za tym ;x można sie zarejestrować na s2 . Ale na s1 już nie winksmiley.jpg
Walas
Na stronie głównej przydały by się jakieś screeny z in-game, bo pierwsze wrażenie jednak nie jest najlepsze i wręcz zniechęca użytkownika od rejestracji.
blooregard
1.
Zero walidacji danych.
Zarejestrowałem się z mailem 'aaaa', potem 'ccc'

2.
Ortografia:
Cytat
Witam drogich graczy mam prosbe, zapraszajmy dziennie 3 nowych graczy takim nie wielkim czynem pomozecie tej grze! Sun, 30 Nov 2008 19:53:22

Dalej juz mi się nie chciało patrzeć.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.